Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi 2009 -2010 Eðitim –Öðretim Yýlý SODES Projeleri Tanýtým Programý, Ýþ-Kur Projeleri Yýl Sonu Sergi Açýlýþý nedeniyle Halk Eðitim Merkezi Konferans Salonu’nda Tanýtým Program düzenlendi. Programa Gaziantep Vali Yardýmcýsý Ýbrahim Yurdakul, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, Gaziantep Ýþ-Kur Müdürü Besimi Eviz, Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Kurum ve Daire Amirleri ve Okul Müdürleri katýldý. 1 dakikalýk Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn ardýndan baþlayan programýn açýlýþ konuþmasýný Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt yaptý. Eðitim alanýnda Nizip Halk Eðitim Merkezi’nin ayrý bir yeri ve önemi olduðunu belirten Mahmut Kurt, üstlendiði Proje ve Sportif Faaliyetlerde Nizip’in adýný her zaman en güzel yerlerde duyurulduðunu belirterek bu konuda Nizip Halk Eðim Merkezi’ne destek veren herkese teþekkür ederim dedi. Vali Yardýmcýsý Ýbrahim Yurdakul ise konuþmasýnda; Nizip Halk Eðitim Merkezi’nin yapmýþ olduðu çalýþmalar gerçekten onur verici. SODES Projeleri kapsamýnda birçok Projeye ev sahipliði yapan Nizip Halk Eðitim Merkezi’nin son derece önemli baþarýlara imza attýðýnýn altýný çizen Vali Yardýmcýsý Ýbrahim Yurdakul, Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat baþta olmak üzere emeði geçenleri tebrik ediyorum diye konuþtu. Yapýlan konuþmalarýn ve çeþitli Projelerden kesitler sunulan sine vizyon gösterileri ile devam etti. Kýsa bir Müzik dinletisi sonrasý 10 Yaþ Grubu’nda Türkiye Üçüncüsü olan Sevil Yürümez yapmýþ olduðu mini bir gösteri ile izleyenlere keyifli dakikalar yaþattý. Gaziantep Vali Yardýmcýsý Ýbrahim Yurdakul tarafýndan Sporsal Faaliyetler ve Projelere vermiþ olduðu desteklerden dolayý Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz’e Plaket ve kendi yaþ grubunda Türkiye üçüncülüðü elde eden 10 Yaþýndaki Sevil Yürümez’ e Baþarý Belgesi verildi. Minikler ise sunduklarý mini defile ile ünlü mankenlere taþ çýkarttý. Renkli görüntülerin yer aldýðý Defile Gösterisi ayakta alkýþlanýrken, programýn sonunda Ýþ-Kur Projeleri ve Nizip Halk Eðitim Merkezi Kurslarýnýn Yýl Sonu Sergisi’nin açýlýþý yapýldý. Yýl Sonu Sergisini gezen davetlilere daha sonra Tekel Ýlköðretim Okulu’nda bir yemek verildi.
Kaynak NrtMedya