AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Milli Eðitim eski Bakaný Hüseyin Çelik Nizip’e geldi. Ýkincisi Nizip’te yapýlan “Türkiye Buluþmalarý” isimli programa katýlan AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Doçent Dr. Hüseyin Çelik’in programýna Nizip Belediyesi ev sahipliði yaptý. Belediye Toplantý ve Nikâh Salonu çevresinde Çevik Kuvvet Ekipleri ve Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü tarafýndan geniþ güvenlik önlemleri alýndý. Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar ve çok sayýda Partililer tarafýndan karþýlanan AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Hüseyin Çelik’e AK Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Ahmet Uzer, AK Parti Genel Merkez Kadýn Kollarý Baþkaný ve Gaziantep Milletvekili Fatma Þahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Halil Mazýcýoðlu, Mehmet Erdoðan ve Partililer eþlik etti. Hüseyin Çelik ve Beraberindekiler program öncesi Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’ý Baþkanlýk Makamýnda ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Burada bir Basýn Açýklamasý yapan Baþkan Akdoðan, “Genel Baþkan Yardýmcýmýz Sayýn Hüseyin Çelik’e, bizleri yalnýz býrakmayarak, programýný Nizip’te yapmasý ve ziyaret etmesi bizlere onur vermiþtir, mutluluk vermiþtir” dedi. “Türkiye Buluþmalarý”nýn Ülkemize ve Ýlçemize hayýrlý olmasý temennisinde bulunan Baþkan Akdoðan, tüm katýlýmcýlara da teþekkür ettiðini belirtti. AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Hüseyin Çelik ise konuþmasýnda \'\'Bilindiði üzere Nizip, Gaziantep’in en büyük Ýlçesidir. Ýkinci kez Nizip Belediye Baþkaný olarak seçilen Hacý Fevzi Akdoðan, Nizipli vatandaþlarýn sevgisini kazanmýþ çok deðerli, gayretli ve çalýþkan bir kardeþimizdir diyerek gayretlerinden ve azminden dolayý huzurunuzda tebrik ediyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum” dedi. “Türkiye Buluþmalarý” gündeminin Türkiye Gündemi olduðunu hatýrlatan Çelik sözlerine þöyle devam etti. Ülkenin gündeminde ne varsa, yapacaðýmýz programýn gündemi de o olacaktýr. Bundan dolayý ben ve arkadaþlarým, bütün yurt sathýna daðýldýk ve büyük bir kararlýlýkla “Türkiye Buluþmalarý”na devam ediyoruz dedi. Makam Odasýnda yapýlan Basýn Açýklamalarý sonrasý Belediye Toplantý Salonuna geçildi. Belediye Toplantý Salonu’nda yapýlan “Türkiye Buluþmalarý” toplantýsýna AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Hüseyin Çelik ve beraberindekilerin yaný sýra AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Avukat Cuma Gündüz, Ýl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ýlçeye baðlý Belde Belediye Baþkanlarý, Belediye Baþkan Yardýmcýlarý, Oda Baþkanlarý, Muhtarlar ve çok sayýda vatandaþ katýldý. Alkýþlarla Toplantý Salonu’na giren Doçent Dr. Hüseyin Çelik, “Nizip Seninle Gurur Duyuyor” sloganlarý ile karþýlandý. 1 dakikalýk Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý okunmasý ile baþlayan programýn açýlýþ konuþmasýný AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Avukat Cuma Gündüz yaptý. “Adalet ve Kalkýnma Partisi kurulduðu günden bu yana Memleketimizin ve Milletimizin problemlerini çözmek ve çözüm üretmek ilkesiyle hareket eden bir Parti olduðunu belirten Gündüz, tüm bu çalýþmalarýn Mimarlarýndan olan Sayýn Bakanýmýz Hüseyin Çelik’e Nizip’e Hoþ Geldiniz diyorum” dedi. AK Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Ahmet Uzer ise kýsa bir konuþma yaparak “Ýnanýyorum ki yapýlacak olan toplantýdan olumlu sonuçlar çýkacak. Sayýn Bakanýmýza Ýlimiz ve Ýlçemize yapmýþ olduklarý ziyaretlerinden dolayý teþekkür ediyorum diye konuþtu. Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise konuþmasýnda; “Gaziantep ve Nizip Ýlçe Teþkilatý adýna bugün burada yanýmýzda olan AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Milli Eðitim eski Bakaný Hüseyin Çelik’e teþekkür ediyor, saygýlarýmý sunuyorum. Milli Eðitim Bakanlýðý döneminde, Nizip’e Eðitim konusunda oldukça büyük katkýlar veren Doçent Dr. Hüseyin Çelik’e bir kez daha tüm Nizip Halký adýna teþekkür ediyorum. Çünkü birçok bölgede eðitim konusunda olmayan hizmetler, Sayýn Bakanýmýz Hüseyin Çelik’in vermiþ olduðu destekler sayesinde ses getirmeye baþlamýþtýr. Eðitim konusunda Nizip’e büyük katkýlar saðlayan ve desteklerini esirgemeyen AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Hüseyin Çelik’ e çok þey borçluyuz dedi. Daha sonra konuþmasýný yapmak üzere AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Hüseyin Çelik’in özgeçmiþini Belediye Baþkan Danýþmaný Orhan Çelik anlattý. Uzun uzun alkýþlanan Doçent Dr. Hüseyin Çelik; “Nizip ve bu coþkulu salonda bulunmaktan büyük onur ve mutluluk duyduðumu belirtmek istiyorum dedi. Çelik konuþmasýnda; öncelikle bu programýn Nizip’te yapýlmasýný saðlayan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’a teþekkür ediyorum. Gaziantep baþta olmak üzere tüm Ýlçeleri AK Parti kurulduðu günden bu yana kararlýlýkla büyük destekler vermiþtir, AK Parti ile özdeþleþmiþlerdir. Bu nedenle Sayýn Baþbakanýmýz Recep Tayip Erdoðan adýna Nizipli vatandaþlarýmýzý kutluyorum diyerek sözlerine baþladý. Türkiye’nin gündeminde olan konulara deðinen Hüseyin Çelik, Ülkemiz geçmiþten bu güne geldiði nokta ortada. Her zaman þunu söylüyor ve þunu savunuyoruz. Bizi gücümüzü önce Hak’tan, sonra Halk’tan alýyoruz dedi. Salondakiler tarafýndan alkýþlanan Hüseyin Çelik konuþmasýný tamamlarken, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan tarafýndan Nizip Halk Eðitim Merkezi Kursiyerlerinin yapmýþ olduðu Ýþlemeli Hançer ve Kýlýç hediye edildi.
Kaynak NrtMedya