Nizip Kaymakamlýðý öncülüðünde ilk defa düzenlenen “1. Zeugma Spor Þenlikleri Futbol Turnuvasý” sona erdi. 7 Gruptan oluþan ve ilk karþýlaþma 1 Mayýs 2010 Cumartesi günü yapýlan Kurumlar Arasý Futbol Turnuvasý’nýn galibi Nizip Ýlçe Milli Eðitim oldu. Semt Sahasýnda yapýlan Final karþýlaþmasýna Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar ve çok sayýda davetlilerin izlediði Final karþýlaþmasýnda Nizip Ýlçe Milli Eðitim ve Nizip Belediyesi, Nizip Fýstýkçýlar Odasý ve Nizip Devlet Hastanesi karþý karþýya geldi. Yapýlan karþýlaþma sonucu Nizip Belediyesini 6 – 2 yenen Nizip Milli Eðitim Þampiyon olurken, Nizip Belediyesi 2. olmayý baþardý. Nizip Fýstýkçýlar Odasý ve Nizip Devlet Hastanesi arasýnda yapýlan karþýlaþma sonucuna göre, Nizip Fýstýkçýlar Odasý Futbol Turnuvasý 3. oldu. “1. Zeugma Spor Þenlikleri Futbol Turnuvasý”nda Tubin Tek-Fen Özdemir en centilmen takým seçilirken, Nizip Fýstýkçýlar Odasý Takým Oyuncusu Murat Karabulut ise attýðý 17 golle Gol Kralý olmayý baþardý.
Kaynak NrtMedya