Dürümcü Emmi Lakabýyla bilinen Hayýrsever Mehmet Cankesen tarafýndan Sanayi Sitesi Esnaf ve çalýþanlarýna bir yemek verildi. Nizip Sanayi Sitesi Kooperatif Sitesi Bahçesinde saat 19.00 baþlayan Dayanýþma Yemeðine Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoðan, Mehmet Sarý, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve Belediye Baþkan Yardýmcýlarý, Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, Nizip Sanayi Sitesi Kooperatif Baþkaný Hacý Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sanayi Esnaflarý ve çalýþanlarý katýldý. Dayanýþma Yemeðinin açýlýþ konuþmasýný yapan Dürümcü Emmi Mehmet Cankesen, Dayanýþma Yemeðine iþtirak eden tüm Sanayi Esnaflarý ve çalýþanlarýna teþekkür ediyorum dedi. Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise yaptýðý hayýr yardýmlarýyla Niziplilerin de yakýndan tanýdýðý ve sevdiði iþadamý Mehmet Cankesen tarafýndan verilen “Dayanýþma Yemeði” de sizlerle bir arada bulunmaktan dolayý oldukça mutluyum dedi. Nizip Sanayi Sitesinin ve Esnaflarýnýn her zaman yanýnda olduklarýný ifade eden Milletvekili Sarý, Duble Yol çalýþmalarýnýn en kýsa zamanda bitirilerek hizmete sunulacaðýný söyledi. Yapýlan konuþmalarýn ardýndan Pop Star Adnan ve Piyanist Ömer’in seslendirdiði þarký ve türküler eþliðinde baþlayan “Dayanýþma Yemeði”nde Milletvekilleri Mehmet Erdoðan, Mehmet Sarý, Baþkan Akdoðan, Mehmet Cankesen, Osman Alpaslan ve Sanayi Esnaflarý birlikte halay çekti. “Dayanýþma Yemeði”ne katýlan Sanayi Esnaflarý geceden memnun kaldýklarýný belirterek, Dürümcü Emmi Mehmet Cankesen’e teþekkür ettiler. Akþam saat 19.00’ da baþlayan Dayanýþma Yemeði gece 23.00’ te sona erdi.
Kaynak NrtMedya