2009 – 2010 Eðitim Öðretim Yýlý Karkamýþ Halk Eðitim Merkezi bünyesinde yapýlan ve Usta Öðretici Kamile Hidayet Güler tarafýndan hazýrlanan “Hazýr Giyim Sergi Programý” bugün saat 14.00’ te yapýlan açýlýþla birlikte baþladý. Karkamýþ’a baðlý Çiftlik Köyü Ýlköðretim Okulu’nda yapýlan Hazýr Giyim Sergisine Karkamýþ Milli Eðitim Müdürü Vahdettin Alýcý, Karkamýþ Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Cemil Yýlmaz, Çiftlik Köyü Muhtarý Ahmet Tiryaki ve çok sayýda kursiyer ile Köy sakinleri katýldý. Açýlýþ sonrasý 1 dakikalýk saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý okunurken, Hazýr Giyim Sergisi’nin açýlýþ konuþmasý Usta Öðretici Kamile Hidayet Güler’den geldi. “2009 – 2010 Eðitim Öðretim Yýlý Sene Sonu Sergimize Hoþ Geldiniz” diyerek sözlerine baþlayan Kamile Hidayet Güler; yýl boyunca 23 Kursiyerle hazýrladýðýmýz El Emeði Göz Nuru ürünlerimizin sergilenmesi amacýyla baþta Kursiyerlerim olmak üzere emeði geçenlere teþekkür ediyorum dedi. Daha sonra bir açýklama yapan Karkamýþ Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Cemil Yýlmaz ise emeklerin sergiye dönüþtüðü bu çalýþma da görüyoruz ki alýn teri var, beceri var. Bu nedenle Usta Öðretici Kamile Hidayet Güler ve Kursiyerlerine teþekkür ediyor, çalýþmalarýnýn devamýný diliyorum dedi. Yapýlan konuþmalar sonrasý alkýþlarla Hazýr Giyim Sergisinin açýlýþý gerçekleþtirildi. Büyük bir hayranlýkla sergiyi gezen davetliler, hazýrlanan ürünlerden gözlerini alamadý.
Kaynak NrtMedya