Nizip Halk Eðitim Merkezi tarafýndan yürütülen “Açýk Öðretim ile Eðitimimi Tamamlamak Ýstiyorum” Projesi kapsamýnda ücretsiz kayýtlar devam ediyor. Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Osman Doðar yaptýðý açýklamada; SODES “Açýk Öðretim ile Eðitimimi Tamamlamak Ýstiyorum” Projesi kapsamýnda, Ýlköðretim 6. 7. ve 8. Sýnýf Eðitimini tamamlayamayan, Ekonomik durumu yetersiz olan kiþiler arasýndan tespit edilecek 100 kiþinin daha kayýt ücretleri, kitaplarý ve köyde ikamet edenlerin sýnav günleri gidiþ-geliþ servis ücretlerinin Nizip Halk Eðitim Merkezi’nce karþýlanacaðýný söyledi. Bu durumda olan ve Açýk Öðretime kayýt yaptýrmak isteyen kiþilerin 12 Mayýs 2010 Çarþamba gününe kadar 1 adet Öðrenim Belgesinin aslý, 1 adet Kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalýk fotoðraf ile birlikte müracaat etmelerini isteyen Osman Doðar, Proje kapsamýnda Açýk Liseye kayýt olan Öðrenciler için 04 Mayýs 2010 Salý günü, Açýk Öðretime kayýt olan Öðrenciler için ise 05 Mayýs 2010 Çarþamba günü 14.00 ve 16.00 saatleri arasýnda Nizip Halk Eðitim Merkezi’nde seminerler düzenleneceðini kaydetti. Öðrencilerin bu Seminerlere katýlmalarýný isteyen Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Osman Doðar, düzenlenecek bu seminerlerin öðrencilerin internet üzerinden kendi iþlemlerini yapabilmeleri konusunda fayda göreceklerini söyledi.
Kaynak NrtMedya