Nizip Atatürk Ýlköðretim Okulu 1 – C Sýnýfý tarafýndan düzenlenen “Okuma Bayramý” programý dün gece saat 20.00’ de Belediye Nikâh ve Düðün Salonu’nda 1 dakikalýk Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýyla baþladý. 1-C Sýnýfý’nýn hazýrladýðý geceye Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürleri, Atatürk Ýlköðretim Okulu Müdürü Mehmet Öztürk, 1 –C Sýnýfý Öðretmeni Nesrin Durmuþ ve diðer Sýnýf Öðretmenleri, Veliler, Öðrenciler ve çok sayýda davetliler katýldý. Programda öðrencilere hitaben bir konuþma yapan 1-C Sýnýfý Öðretmeni Nesrin Durmuþ, “Okuyarak haklarýnýzýn ve ödevlerinizin neler olduðunu öðrenirsiniz. Böylece iyi bir insan olmak için ilk adýmý atmýþ olursunuz. Sizler bu yurdun umudu ve güç kaynaðýsýnýz, gelecek günler sizlerle güzelleþecek, sizlerle aydýnlanacak dedi. Okul Müdürü Mehmet Öztürk ise bu geceyi hazýrlamak için gece gündüz çalýþan Sýnýf Öðretmenimiz Nesrin Durmuþ’a göstermiþ olduðu fedakârlýk ve özveriden dolayý teþekkür ediyor, tüm öðrencilerimizi de tebrik ediyorum dedi. Gecede, 1 - C Sýnýfý öðrencileri ve Velileri tarafýndan Sýnýf Öðretmeni Nesrin Durmuþ’a bir Plaket verildi. Plaketi vermek üzere sahneye davet edilen Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan bir konuþma yaptý. Kendisin de Atatürk Ýlköðretim Okulu Mezunu olduðunu belirten Baþkan Akdoðan, gelecekte sizleri daha iyi yerlerde görmek istiyorum diyerek Okuma Bayramýný hazýrlayan Öðrencileri kutladý. Öðrenciler ve Veliler adýna Sýnýf Öðretmeni Nesrin Durmuþ’a Plaketi veren Baþkan Akdoðan, çalýþmalarýndan dolayý Durmuþ’u tebrik etti. Programda Okulun yýl boyunca yaptýðý baþarýlý çalýþmalar slayt gösterimi ile anlatýlýrken, 1 –C Sýnýfý Öðrencileri þiirler okudu, þarkýlar söyledi ve çeþitli skeçlerle katýlanlara güzel bir gece yaþattý. Anne ve Babalar sahneye çýkan minikleri kamera ve fotoðraf makineleriyle görüntülemek için birbiriyle yarýþtý. Yaklaþýk 2 saat süren program, minik öðrencilerin kol bastý þovu ile sona erdi.
Kaynak NrtMedya