23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý etkinlikleri çerçevesinde hazýrlanan Mehmet Cemal Dikici Sponsorluðu’nda düzenlenen Masa Tenisi ve Satranç Turnuvasý’nda dereceye girenlere yönelik Ödül Töreni yapýldý. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü Öðretmen Evi Toplantý Salonu’nda yapýlan törende Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürleri Metin Kýlýçparlar ve Abdullah Daðlý, Turnuva Temsilcisi Barýþ Demirci ve derece sahibi öðrenciler hazýr bulundu. Masa Tenisi ve Satranç Turnuvasýnda baþarýlý Öðrencilere Hayýrsever Mehmet Cemal Dikici tarafýndan birer Çeyrek Altýn, Madalya ve Thiþort takdim edildi. Konuya iliþkin bir açýklama yapan Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Ýlçemiz genelinde düzenlenen Masa Tenisi ve Satranç Turnuvasýnda spora gönül vermiþ miniklerin ve gençlerin bu yeteneklerini sergilediklerini böyle bir ortam oluþturmak amacýyla zeka sporlarýnýn düzenlendiðini kaydetti. Turnuvalara katýlarak baþarý gösteren tüm öðrencilerimiz tebrik ediyorum diye konuþan Mahmut Kurt, ayrýca sponsor olan Dikici Tekstil’e de teþekkür ediyorum dedi.
Kaynak NrtMedya