Merhaba deðerli arkadaþlar. Baz istasyonlarýnýn zararý ile ilgili açmýþ olduðunuz konuyu ilgi ile takip ettim. Görüyorum ki hep ayný þekilde gidiþat malesef. Ýnsanlar feryat figan ederken, konu hakkýnda itirazlar ederken malesef firmalar iþlerini diledikleri gibi halletmeye devam ediyorlar. Þikayet ve yaptýrým yolu açýk olsa bile, ülkemizdeki prosedürlerle yol almaya kalkana kadar göreceðimiz zararý zaten görüyoruz.
Ben baþka bir öneride bulunmak istiyorum. Artýk bu baz istasyonlarý ve onun gibi farklý EM radyasyon yayan yüksek gerilim hatlarý gibi radyasyon kaynaklarýndan korunmamýz mümkün. Evimizin çatýsýnda ya da karþýsýnda baz istasyonu dahi kurulsa, buradan çýkan elektromanyetik radyasyonun evinize girmesini engelleyebiliyoruz.
Bu konuda tamamen bilimsel ve teknik yönden de ispatlý bir teknikle ve ürünle baz istasyonlarýnýn radyasyonlarýndan tam olarak %99 oranýnda korunuyoruz.
Konu hakkýnda ayrýntýlý bilgi isteyen arkadaþlarým lütfen bana tamergisan@yahoo.com adresine mail yazarlarsa kendilerine bilgi verebilirim. Herkese iyi günler diliyorum.