Gaziantep Üniversitesi Toplumsal Duyarlýlýk Proje Merkezince geliþtirilen ve Gaziantep Üniversitesi, Nizip Kaymakamlýðý, Nizip Belediyesi ve Nizip Ticaret Odasý iþbirliði ile yürütülecek olan “Geri Dönüþüm Kenti Nizip” Proje çalýþma toplantýsý ve iþbirliði sözleþmesi imza töreni ile proje tanýtým kokteyli bugün yapýldý. Nizip Ticaret Odasý Toplantý Salonu’nda bugün Saat 14.00’te yapýlan “Geri Dönüþüm Kenti Nizip” Proje çalýþma toplantýsý ve iþbirliði sözleþmesi imza törenine Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yvuz Coþkun, TDP Genel Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Mutaf, Gaziantep Üniversitesi TDP Merkezi Proje Uzmaný Burhan Akyýlmaz, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ, Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaþar Büyükoðlu, Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan, Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Kurum Müdürleri, Oda Baþkanlarý, Sivil Toplum Örgütleri ve çok sayýda davetli katýldý. Programýn açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; Nizip’te mevcut Geri dönüþüm tesislerinin kapasite ve sayýlarýný arttýrarak yeni istihdam alanlarý yaratmayý, Üniversitemizin Nizip ile olan baðlarýný güçlendirerek arzu edilen geliþmiþlik seviyesine getirilmesi ve zamanla bir Fakülteye hatta Üniversiteye dönüþtürülmesini hedefleyen “Geri Dönüþ Kenti Nizip Projesi” için yoðun bir mesai harcayan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor M. Yavuz Coþkun, Toplumsal Duyarlýlýk Projeleri Genel Koordinatörü Profesör Doktor Mehmet Mutaf, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan baþta olmak üzere emeði geçen herkese teþekkür ediyorum dedi. Biz Nizip Ticaret Odasý olarak ülkemizin tabii kaynaklardan uzun vadede maksimum þekilde faydalanmasý ve ekonomik deðeri olan maddeleri geri kazanarak, tekrar kullanmak için Geri Dönüþüm Kenti Nizip Projesi kapsamýnda üzerimize düþen her görev ve sorumluluk ta var olduðumuzu bir kez daha sizlerin huzurunda vurgulamak istiyorum diye konuþan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, bu projenin bölgemize ve Nizip’imize hayýrlara vesile olmasýný þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna temenni ediyorum dedi.
MÝLLETVEKÝLÝ MEHMET SARI'DAN ÖÐRENCÝ YURDU MÜJDESÝ
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise konuþmasýnda, Nizip ilçesinin ''Geri Dönüþ Kenti Nizip Projesi'' için alt yapýya hazýr olduðunu söyleyerek, Nizip Meslek Yüksekokulu öðrencilerine önümüzdeki yýl 500 kiþilik modern bir öðrenci yurdu yapýlacaðýný müjdeleyerek, bu yýl yurdun temelinin atýlacaðýný söyledi.
Milletvekili Sarý, bu projeden desteklerini esirgemeyen herkese teþekkür etti.
![]()