Nizip Halk Eðitim Futbol Takýmý, bir ilki gerçekleþtirerek Gaziantep Ýl 3’.sü oldu. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, Takým Antrenörü ve Beden Eðitimi Öðretmeni Sefer Ümit Aslan ve Nizip Halk Eðitim Spor Teknik Heyeti’nce Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’a nezaket ziyaretinde bulunuldu. Park ve Bahçeler Müdürlüðünde gerçekleþen ziyaret nedeniyle Takýma vermiþ olduðu maddi ve manevi desteklerinden dolayý Baþkan Akdoðan’a teþekkür eden Sefer Ümit Aslan ayrýca Baþkan Akdoðan’a takýmýn Joker Formasýný hediye etti. Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, birçok spor alanýnda baþarýlý olduðumuzu ve tüm Türkiye’ye baþarýmýzý sunmak istediklerini belirterek bu konuda daha çok çalýþýlmasý gerektiðinin altýný çizdi. Takým Antrenörü ve Beden Eðitimi Öðretmeni Sefer Ümit Aslan, 23 Nisan’da Atletizm Ýlköðretim Okullar Arasý ve Futbol Turnuvasý, 19 Mayýs’ta ise Liseler Arasý Atletizm Yarýþmasý ve Futbol Turnuvasý’nýn düzenleneceðini belirterek tüm takýmlara baþarýlar diledi.