Sömestr tatili dolayýsýyla Nizipte 15 gün geçirdim ve Ýstanbula döndüm bu konuyu yazýp yazmamakta çok terettüt ettim ama yazmadanda edemedim öncelikle tüm üyelerden ve tüm Niziplilerden çok özür diliyorum.Nizipte çok kiþinin yerlere tükürdüðüne þahit oldum inanýn adým baþý yerlerde iðrenç görüntüler var basmadan geçmek için insan etrafýndaki dükkanlara maðazalara bakamýyor gözleriniz sürekli yerde bu beni çok rahatsýz etti Nizipte yaþayanlar bunun farkýndadýr sanýrým.Bu konudaki bi bilgimi sizlerle paylaþmak istiyorum bunu okuduktan sonra sanýrým kimse yerelere tükürmeyecek yada tüküren birini gördüðünde uyaracaktýr.Yere tükürülen bu iðrenç þeyin zamanla güneþin etkisiyle kuruyup soluduðumuz havaya karýþtýðýný biliyormusunuz dolayýsýyla tüküren kiþi etrafa mikrop saçýyor ve kendiside bu mikrobu tekrar soluyarak alýyor.Ýl olmayý hakketmek için biraz daha hijyen biraz daha çevreye saygý sevgi Nizip bunu hakediyor lütfen beni yanlýþ anlamayýn Ýstanbuldada sokaklara tüküren insanlar var ama Nizipte inanýn bana çok fazla.Keþke belediye yerlere tükürenlere ceza kesse sanýrým faydasý olur.Bu konunun hassasiyetinin farkýndayým tekrar tüm nizipte yaþayanlardan özür dilerim ama bende Nizipliyim ve memleketimi çok seviyorum örnek il olmasý için bunlarýn önemli olduðunu düþünüyorum saygýlar