Belki garip bir istek olacak ama Balýkesir'i tanýyan bilen varsa, bana Antep usülü kebap yapan kalite bir restoran önerebilir mi? Ýki haftadýr soðanlý ekmek yiyoruz resmen...![]()
![]()
Belki garip bir istek olacak ama Balýkesir'i tanýyan bilen varsa, bana Antep usülü kebap yapan kalite bir restoran önerebilir mi? Ýki haftadýr soðanlý ekmek yiyoruz resmen...![]()
![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Fatih abiyi arasýn sana hemen bir mangal ve bufola eti getirir![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ýtfaiyenin yanýndaki yer kapaný çok güzeldi ama tutmadý.
Hacýoðlu na git Fatih abi yerini tarif etmeme gerek yok herhalde![]()
Bir de Çavuþoðlu varmýþ. Ayrýca Yayladanýn karþýsýnda Urfalýlarýn yeri varmýþ. Mehmet Abi bu bufalo muhabbeti nedir?
Fatih ben askerden ilk dýþarý çýktýðým da ADANA KEBAPPPPPPPPPPPP diye tutuurmuþtum senin hali çok iyi anlýyorum![]()
Çarþý izinleri baþladýmý?
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Fatih milli kuvvetler caddesinde Nizipli kebapcýlar var birde ptt'nin orada var. Yýllardýr Balýkesirdeler Nizip'in kertiþe köyünden hacý abiler var 3,4 kardeþler lokantacýlýk yapýyorlar Balýkesirde kime sorsan tarif ederler.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (15.02.10 Saat 07:26 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Sevgili fatihim az sabtet mart ayýnda ben lahmacunun içini hazýrlatýp geleyim Nizipli bir fýrýncý varya aha orada taksi tekeri gibi lahmacunumuzu yaptýrýrý çamur gibi ayranýmýzýda içeriz yok abi baþka þey yapalým dersen mangalý alýp geleyim ne isresen yapalým
Patlýcan kebabý
adana
urfa
beyti
kuþbaþýlý
tavup þiþ
sogan kebabý
domatesli kebap
v.s v.s
Boþ ver çavuþ oglunu.
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
HEHEEEEEEEEEEEEEEEEE Senin canýn sagolsun müslüm ammi.
Hele bir yaz gelsin sizleri en güzel þekilde agýrlamaktan onur duyarýz
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ne yani abi þimdi yoldan birini çevirip de "Abi burada Kertiþelilerin kebap salonu varmýþ, nerede acaba?" diyeni sorsam bana neder?
Fatih Abi, hele havalar ýsýnsýn, Allah ömü verirse yaparýz bir Balýkesir toplantýsý. Bakarsýnýz Nizip'ten de gelenler olur. Hatta tezkereye yakýn yaparýz, yol parasý da cebimizde kalýr...![]()
![]()
Konu Subutay tarafýndan (15.02.10 Saat 14:12 ) deðiþtirilmiþtir.