Güngören Nizipliler Derneðinin geleneksel aylýk dürümlü Kahvaltý'sý 07 Þubat 2010 Pazar günü, Ýstanbul Güngören Köyiçindeki dernek lokalinde yapýlacaktýr. Bütün hemþehrilerimizin katýlýmýna duyurulur. Kahvaltý genelde 09.30- 12.00 gibi yapýlýyor.
Güngören Nizipliler Derneðinin geleneksel aylýk dürümlü Kahvaltý'sý 07 Þubat 2010 Pazar günü, Ýstanbul Güngören Köyiçindeki dernek lokalinde yapýlacaktýr. Bütün hemþehrilerimizin katýlýmýna duyurulur. Kahvaltý genelde 09.30- 12.00 gibi yapýlýyor.
sayýn arkadaþlar güngören nizipliler derneginin geleneksel kahvaltý sý 7 subat pazar günü yapllacaktýr bütün nizipli hemþerilerimiz davetlidir.
Not bu yemegi recep yýlmaz vermektedir.
7 þubat pazar günü bekliyoruz menü nohut dürümü ve kavurma var
Güngören Foto Galeri : http://www.nizip.com/gallery/browseimages.php?c=248
AVRUPANIN TÜM SINIRLARINA AYAKBSAN EMEKLÝ TIR ÞOFÖRÜ MUÞLU HACI
Nohut dürümünü özledik. Pazar günü dernekteyiz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Güngören uzak kalýy yorum yoksa gelmemmi.
Artýk nohutu evde yapar yirik nedek
Gidenlere affiyet olsun...
Bu tarz toplantýlarda özelikle nizip þivesiyle konuþup arada ''yah'' çeksek çok daha güzel olur diye düþünüyorum. Sizce nasl olur ?
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
10.. 10:30 gibi oralardayým inþeallah!.. Ben dürümümü seninle paylaþýrým abi..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Saat 16.15 olmuþ,hala gelen yok galiba kahvaltýdan
Dürüm neyin kalmamýþtýr,sohbet muhabbet devam ediyordur.
Bakalým kimler katýlmýþ,resimler gelsin de görelim.
Düzenleyen arkadaþlara ve katýlanlara afiyet þeker bal olsun![]()
Kahvaltýlý toplantý beklenenin üzerinde bir katýlýmla geçti. Ailemizle saat: 10.00 gibi gittiðimizde neredeyse içeri giremeyecek kadar kalabalýktý ve nohut dürümü bitmek üzereydi. Ekmek yetiþtiremedikleri için katýlýmcýlar zaman zaman beklemek mecburiyetinde kaldýlar. Nohut yine az piþmiþ ve lezzetli deðil, ama bu defa kavurma tadý lezzetliydi. Beklesek de, bir nohut dürümü, yarým kavurma dürümü afiyetle yedik. Geç gelenler sonradan sadece Kavurma dürümü ile yetinmek zorunda kaldýlar. Hidayet de geç geldiði için belki tam doyamadý ama umsuruk da olmadýSevgili Ramazan'da(Tarhan) sona kalanlardan olduðu için hiç yiyecek kalmamýþtý !? Kanaatýmca rahat kahvaltý için sabahlarý 09.00 gibi dernekte olmak gerek. Güngören Nizipliler Derneðinin bu aylýk olaðan kahvaltý günleri aziz Niziplilerin ilgi ve kabulünü gördü. Bu dernek lokali malesef dar geliyor ve eminim müsait olsa binlerce Nizipli katýlabilir.
Hala resim yüklenmemiþ,çeken olmadý mý????
Ben gidemedim ofiste tadilata baþladýk, ctesi sabahladýk, hafta sonu bitmesi gerekiyordu, beni arayanlara tekrardan buradan teþekkür ederim, hepiniz saðolun varolun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
afiyet olsun resimleri göremedik