CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Baþbakan Erdoðan'a, ''Uluslararasý Kral Faysal Ýslam'a Hizmet Ödülü'' nedeniyle, verilecek 200 bin dolarlýk para ödülünü baðýþlamayý düþünüp düþünmediðini sordu.
Devami...
CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Baþbakan Erdoðan'a, ''Uluslararasý Kral Faysal Ýslam'a Hizmet Ödülü'' nedeniyle, verilecek 200 bin dolarlýk para ödülünü baðýþlamayý düþünüp düþünmediðini sordu.
Devami...
Niye baðýþlasýn ki ne alaka,siz olsaydýnýz baðýþlarmýydýnýz.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bu ödül þahsýna verilmiþse veraset ve intikal vergisini öder afiyetle yer, ama TC Baþbakanýna verildiyse para zaten hazineye kalacaktýr.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sen aklýmýza mukayyed ol Ya Rabbi!!!
Nede olsa Antep mebusu, sehrimizle ilgili kaygilarini ve gayretlerini gostermis!
Yapmis oldugunuz 5237 sayili TCK 125-131, CMUK 344/5 ve TCK 525 geregi manevi tazminat talebiyle, tazyike yasal hakkim mahfuzdur.
Bence daðdan inenlerin þimdi iþe ihtiyacý vardýr onlara market açsýn veya onlar iyi yaptýðý bir iþ var bir silah dükkanýda açabilir bayiilik alýr..Böylelikle ekonomiye can verir bu ekonomiye can vermek çikletle gofretle olaçak iþ deðil çünkü günde ben bir paket çiklet alýyorum ama hiç ekonomi canlanmýyor ...
millet vekili hayatýnda melmeketimiziçin yaralý bir önerge vermiþmi ona bakmaklazým.bþbakanýn yerinde olsam parayý soru soran vekile hibe ederdim nede olsa chp li vekil bir daha meclise gelemiyebilir.
Evden Eve Nakliyat
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE