25-27 Aralýk 2009 tarihinde Antalya ile Antalya’nýn Alanya Ýlçesinde yapýlan Büyükler Salon Hokeyinde Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübü Muhammet Yýldýrým Beyazýt Antrenörlüðündeki Bayan takýmý 12 takým arasýndan Türkiye 2.’si, Erkek Takýmý ise Türkiye 3.’sü oldu.
Türkiye genelinde iyi bir derece ile gelen öðrenciler bugün Hükümet Konaðýnda Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Ýlçe Gençlik Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar ve Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ile birlikte davul zurnayla karþýlandý. Salon Hokeyinde derece alan Takým Öðrencilerini kutlayan Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz Takým kaptanlarýna birer Plaket sundu. Elde edilen baþarýdan dolayý mutlu olduðunu söyleyen Kaymakam Karadeniz, baþarýlarýn devamýný bekliyorum dedi. Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ise Kulüp Baþkaný olarak yaptýðý açýklamada öðrenilen bu zorlu yolda alýnan baþarý bizleri onurlandýrmýþ ve memnun etmiþtir. Bu nedenle emeði geçen herkese teþekkür ederim dedi.
Devami...