Gaziantep'te Empati Sosyal Sorumluluk ve Eðitim Derneði'nce düzenlenen müzayedede Baþbakan Erdoðan'ýn kravatý 6 bin TL'ye, Maliye Bakaný Mehmet Þimþek'in kravatý 3 bin 500'ye satýldý.
Devami...
Gaziantep'te Empati Sosyal Sorumluluk ve Eðitim Derneði'nce düzenlenen müzayedede Baþbakan Erdoðan'ýn kravatý 6 bin TL'ye, Maliye Bakaný Mehmet Þimþek'in kravatý 3 bin 500'ye satýldý.
Devami...
sayin abdulkadir konukoglunu takdir ederim.
ne güzel bir kravata para verip egitime destekte buluncak..
ama bir kravata okadar para verilirmi ya..
artik bende bir anneyim:)
Haberin baþý buradan baþlýyor (Gaziantep'te Empati Sosyal Sorumluluk ve Eðitim Derneði'nce düzenlenen müzayedede Baþbakan Erdoðan'ýn kravatý 6 bin TL'ye, Maliye Bakaný Mehmet Þimþek'in kravatý 3 bin 500'ye satýldý.) ve burada bitiyor. Siz ise buradan haberi okumaya baþlýyorsunuz. (Baþbakan Erdoðan'ýn kravatý 6 bin TL'ye, Maliye Bakaný Mehmet Þimþek'in kravatý 3 bin 500'ye satýldý.) Ondan sonra yok önüne sahip ol, yok arkana sahip ol gibi gayri ciddi yorumlar ortaya çýkýyor.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
bu müzayedenin yapýldýðýnda oradaydým.... bence haticeye deðilde neticeye bakacaksýn...kravatý alan kiþininin de, kravat için bu parayý verdiðini zannetmiyorum ,sonunda bu paralarla okul yapýlacak eðtime ve çocuklara verilen para helal ..ne malum günün birinde, o okulda okuyan bir çocukta baþbakan olmasýn ....sonra bu müzayedede kravatta baþka çok çeþitli ürünler satýldý...bakýyorumda arkadaþlar hemen konularý siyasete ve çirkin tartýþmalara saptýrýyorlar ,mutlaka tartýþlýcak ama biraz seviyeli olmasýnýn dilerim ........
birde bu mezarlýk konusu ne kadar irdelendi ve uzatýldý eminim hiç bir konu bu kadar tartýþýlmamýþtýr ...kapatýlmasýndan yanayým ..herhalde ilðililer duymuþtur,ve gereðini yapma giriþimlerine baþlamýþtýr.....saðlýklý kalýn mutlu kalýn selamlar
Buradaki mesajlarýmý kim sildiiiiiiii
SENEL ABLA cok dogru yazmis tebrik ediyorum onu bu güzel aciklamasi icin![]()
Senel haným ben sizden herkes adýna özür dilerim, ben dahil kimse konuyu okumadan yorum yazdýk, bu bir hayýr iþidir, o yüzden yazýlarýmýza dikkat edelim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
estafurulah müslüm bey özür dilemenize gerek yok ...yanlýz arkadaþlar eleþtiri yaparken biraz insaflý olsun.. benim ricam bu, mutlaka hayatýmýzda olumsuz vakalar yokmu? var hemde çok ..ama bir aðaçý taþlýyarak deðilde meyvesini nasýl topluyacaðýmýzý öðrenelim .bir hikaye var mutlaka biliyorsunuz dur ....bir ressam dan bir genc resim dersi almýþ. hocasý öðrencisine bir gün artýk öðrendin bu resmi þimdi götür meydana koy yanýnada bir not yaz ..lütfen eleþtirilerinizi iþaretleyin ..ertesi gün gittiðinde resim iþaretlerden gözükmüyormuþ.çocuk çok üzülmüþ aðlayaak hocam ben galiba bu iþi beceremedim baksana ne kadar hata var demiþ ..ressamda umudunu kaybetmemesini.þimdide yine meydana baþka bir resim birakmasýný yanýnada hatalarý düzeltin diye bir not býrakmýþ ..ertesi gün gittiðinde resimde hiç bir deðiþiklik yokmuþ ..çocuk resmi hoçasýn agetirmiþ hoca gördünmü bak eleþtirirken insafsýz olanlar eleþtiriyi düzeltmeye gelince ..býrak düzeltmeyi aynýsýný bile yapamazlar demiþ....saygýlar
Þenel haným çok haklýsýnýz, anlattýðýnýz hikayeyi bilmiyordum okuyunca öðrendim, yeniden düþündüm evet acýmasýzca eleþtriyoruz, bunu hepimiz yapýyoruz, size katýlýyorum meyve yememiz lazým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Duyarlý iþadamlarýný ve bu güzel organizasyonlara önayak olan herkese þükran borçluyuz..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Hanýmefendi,merak ettiðim bir þey var.Affýnýza sýðýnarak,sormak istiyorum.
Bu beyler hayýr iþi için kravatlarýný satýlýða çýkarttýlar,hayýrsever bir kaç iþadamý da aldý.
Zaten bu hayýr iþlerini yapan iþ adamlarý olmasa vay halimize yaa!
Peki bu beyler,kravatlarý verdik ama,bu kadar da bizden,bizim de katkýmýz olsun diye bir baðýþta bulundular mý???
Tüm samimiyetimle ,cevabýnýzý bekliyorum,selamlar.
vedat bey kusura bakmayin ama hala konuyu dagitma pesindesiniz.
onlar o kravati verdilerse mutlaka yardimda bulunmuslardir degilmi aldiklari parayi egiteme destkete kullanicaklari aciklandi vedat bey.isterseniz bu konuyu cok merak ediyorsaniz cok arastrma yapmak istiyorsaniz gidin yerinden ögrenin anlatabildim mi?
ben SENEL HANIMI tebrik ettim dikkatinizi cekerim.
saygilar.
Vedat abi! Acikcasi, Senel hanim yorumuyla beni utandirdi yatigim yorumu admin silmeseydi ben silecektim, sizden ricam kravatin ucunu sallamayi birakin olaya iyimser yaklasin lutfen ne size nede sitedeki uyelere karsi saygisizlik etmek istemiyorum...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...