Tekel ilköðretim Okulu’na SODES Kapsamýnda ‘Özel Eðitimli Sýnýf ’kuruldu. Zihinsel Engelli öðrencilerin eðitim göreceði ve Devlet tarafýndan desteklenen proje nedeniyle Tekel ilköðretim okuluna 23 milyar 700 milyon lira Maddi destek yapýldý. Bu konuda bir açýklama yapan Tekel ilköðretim okulu Müdürü Durdu Aydýn, Zihinsel Engelli öðrenciler için özel bir sýnýf oluþturulduðunu belirterek yaþam odasý þeklinde hazýrlanan bu sýnýf sayesinde ve verilecek eðitim doðrultusunda Zihinsel engelli öðrencilerin toplumumuzdan dýþlanmadan diðer öðrencilerle ayýrt edilmeksizin yaþamlarý boyunca her türlü becerilerinin kazandýrýlmasý amacýyla harekete geçtiklerini söyledi Bunun için yapýlan çalýþmalarýn tamamlandýðýný belirten okul Müdürü Durdu Aydýn, proje kapsamýnda hazýrlanan Özel Eðitimli Sýnýf’ta Sine vizyon ve Bilgisayar donanýmý, mutfak, oturma köþesi gibi bir çok aktivitelere yer verildiðini söyleyerek sayýsý dokuzu bulan bu öðrencilerimize gerekli olan bir çok yetenek ve el becerilerini biraz daha geliþtirerek onlarý topluma kazandýracaðýz diye konuþtu

Devamý Ýçin Týklayýnýz...