![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi bünyesinde yetiþtirilen Çim Hokeyi Takýmý baþarýdan baþarýya koþuyor. Bugün Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz’i ziyaret eden Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Halk Eðitim Müdürü Suna Sertpolat, Antrenör Yýldýrým Beyazýt ve baþarýlý sporcular çalýþmalar hakkýnda bilgi verdi. Milli Takýmda görev alan sporcularý ve beraberindekileri tebrik eden Kaymakam Karadeniz sporun insan hayatýndaki önemine deðindi. Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu’nda Beden Eðitimi Öðretmeni olarak görev yapmakta olan Antrenör Yýldýrým Beyazýt ise Çim Hokeyi takýmýnýn elde ettiði baþarýlarý konusunda Kaymakam Karadeniz’e bilgi verdi. 2008 yýlýndan bu yana, kulüp adýna çeþitli yarýþmalara katýldýðýný ve 57 sporcudan oluþan Çim Hokeyi Takýmý çeþitli yaþ gruplarýnda,11 Sporcunun ise Milli Takýmlarda görev aldýklarýný belirten Yýldýrým Beyazýt, Osmaniye Ýlinde yapýlan 18 yaþ altý Milli Takým seçmelerine katýlan 10 Sporcudan 4’ünün Milli Takýmda görev almaya hak kazandýklarýný söyledi. Milli Takýmda görev alan sporcularýn Sýrbistan’da yapýlacak olan 18 yaþ altý Balkan Þampiyonasýna katýlacaklarýný vurgulayan Yýldýrým Beyazýt, bu müsabakalarýn ardýndan 25 – 27 Aralýk Tarihlerinde Alanya’da yapýlacak olan Büyükler Türkiye Þampiyonasýna Bay ve Bayan Takýmý olarak katýlacaklarýný kaydetti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...