nizip sitesinin kuruluþ amacý nedir bilen varmý.?
nizip sitesinin kuruluþ amacý nedir bilen varmý.?
bir aile oluþturmak sorunlarý paylaþmak ve çözüm üretmek !
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Bunu en iyi Admin bilir,ona sormak lazým.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Müslüm Ammiye sorun
en çok o yazý yazýyor.
Osman Demir Istanbul
nizip.com'u kim kurduysa o versin cevabý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yani kuran bir hata etti
seni mi siteye getirdi demek istiyorsun.
Osman Demir Istanbul
Sitenin ilk kuruluþundan beri takip ediyorum siteyi ama kim kurdu kim organize ediyor admin, moderatör kim bilmiyordum, sadece siteye bakýp nizip özlemimi gideriyordum, birde kamerayý açýp çok zorda olsa nizip'in taþýný topraðýný insanýný seyredip hasret gideriyordum, daha sonra üye oldum ama nedense bir sene mesaj yazamadým ama bu arada sitenin her yerini arþivlerini inceledim, inanýn yapýlan çalýþmalardan verilen emekten çok etkilendim, hiç sanmýyorum ki Türkiyenin hiçbir yerinde bir ilçe bu kadar detaylý incelensin, ben buradan siteye þimdiye kadar emeði geçen herkese Nizipliler adýna teþekkür ederim.
nizip.com en çok gurbetteki Nizip'liler için faydalý olmuþtur, Nizip'te oturanlar bunu anlayamaz, bir konuda demiþtim, nizip havasýný þiþeleyip satalým diye, bu hasretlik inanýn o þiþeleri bile sattýrýr, nizip'ten haber almak bizim için ne kadar önemli anlayamazsýnýz.
ÝÞTE NÝZÝP.COM BUNUN ÝÇÝN KURULDU.
Dostlar,
Sitenin kuruluþ amacý Nizip adýný duyurabilmek ve Nizip dýþýnda yaþayan Nizip'lileri buluþturabilmektir.Baþkaca bir amacý yoktur.
Siteyi Mehmet Akif AKPEK kardeþimiz kurmuþ ve bu güne kadar idamesi saðlamýþtýr.
Bu vesile ile kendisine sonsuz þükranlarýmý sunarým.
Selamlar Saygýlar
nizip sitesinin kurulmasý tabiki iyi birþey insanlarýn sorunlarýný düþüncelerini görüþlerini paylaþýyor ama bazen gördüðüm kadarýyla bazý arkadaþlar bu sitede sadece dalga olsun diye yazý yazýp vakit geçiriyor eðer ortada bir sorun varsa bir problem varsa herkesin bu konu üzerinde ciddi olmasý gerkirdi sorunlarýmýz hepimizin sorunudur eðer nizip için güzel birþeyler yazýyorsak faydalý olacaksa bunu ciddiye alýp deseteklememiz gerekir ben bakýyorum kim ne yazýyorsa hepsi dalgaya alýnýp kapanýyor bütün üye arkadaþlarýmdan duyarlý olmasýný bekliyorum herkesi ciddiyete davet ediyorum her güzel þey nizip için olsun güzel bir nizip için ele ele olalým saygýlarýmla.?
Birþey dikkatimi çekti benim üye no: 5947 BAYKAL.COM un üye nosu: 14014 yani ben üye olduktan sonra 9383 kiþi üye olmuþ bu çok büyük bir üye sayýsý, belkide böyle bir yerel internet sitesi yokturdur, buda gösteriyor ki nizip.com a olan ilgi her geçen gün artýyor.
binlercede sildiðimiz üyelik oluyor
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Evet güzel bir site banagörede ayný bazen sorunlarý dile getirdiðmizde iþi gýrgýra alýp konuyu daðýtýyorlar bana göre herkes dilediði þeyi dile getirebilmelidir eleþitirilecek þeyleri eleþtirmek gerekmezmi acaba..?
ha bunu bileydin bide sýkýlmadan sildiðimiz üye diye yazmýþsýn kimsenin babasýný sitesi deðil kimsenim üye silmeye hakký yok bi müddet sonra üye aramaya baþlarsýnýz
birde 10milyon ziyaretçiye ulaþtýk diye hava atarsýnýz yesinlþer havanýzý benimde mesajlarýmý engellemeyin bidaha þekerim