24 Kasým Öðretmen Günü ilçemizde coþku ile kutlandý

Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Sayýn Mahmut KURT Atatürk Anýtý'na çelenk sunarken

Ýslim Marufoðlu Ýlköðretim Okulu Müzik Öðretmeni Melahat ÇANCI en genç öðretmen konuþmasý yaparken

Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Sayýn Mahmut KURT'un günün anlam ve önemini belirten konuþmalarý

Adaylýðý kaldýrýlan öðretmenler yemin ederken

Okul Karnesi Projesi kapsamýnda dereceye giren okullara plaketlerini Ýlçe Kaymakamý Sayýn Yaþar KARADENÝZ verdi.
1. Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu -308 puan
2.Ali Alkan Ýlköðretim Okulu - 277 puan
3. Hüseyin Yalçýn Çapan Lisesi -143 puan

Öðretmenler arasý yapýlan masa tenisi turnuvasýnda dereceye giren öðretmenlere plaketlerini Garnizon Komutaný Binbaþý Sayýn Cem ÇERKEZOÐLU verdi.

Öðretmenler arasý düzenlenen þiir yarýþmasýnda dereceye giren öðretmenlere plaketlerini Belediye Baþkan Sayýn Hacý Fevzi AKDOÐAN verdi.

Öðretmenler arasý yapýlan satranç turnuvasýnda dereceye giren öðretmenlere plaketlerini Cumhuriyet Baþsavcýsý Sayýn Mahmut ARSLAN verdi.

6-7-8.sýnýf öðrencileri arasý düzenlenen þiir yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilere plaketlerini Ýlçe Jandarma Komutaný Sayýn Çaðrý DEMÝRÖZ verdi.

Ýlköðretim öðrencileri arasý düzenlenen resim yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilere plaketlerini Ýlçe Emniyet Müdürü Sayýn Mustafa MANTAR verdi.

Ortaöðretim öðrencileri arasý düzenlenen kompozisyon yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilere plaketlerini Ýlçe Tarým Müdürü Sayýn Ramazan BÝRÝCÝK verdi

Ýlçemiz Öðretmenlerinden oluþan müzik grubu konseri

Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okulu Müzik Öðretmeni Berna EFEOÐLU efe gösterisi yaparken

Ýlçemiz Öðretmenlerinden oluþan müzik grubu konseri

2008-2009 öðretim yýlýnda baþarýlý çalýþmalarýndan dolayý öðretmen ve personellere Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Sayýn Mahmut KURT tarafýndan Teþekkür Belgesi verildi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...