![]()
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nizip Vergi Dairesi’ni ziyaret etti. Yaklaþýk 3 ay önce Nizip Vergi Dairesi Müdürlüðüne atanan Hasan Hüseyin Kurban’a nezaket ziyaretinde bulunan Ticaret Odasý Baþkaný Özyurt ve beraberindekiler, Kurban’a hayýrlý olsun temennisinde bulundular. Burada bir açýklama yapan Nizip Vergi Dairesi Müdürü Hasan Hüseyin Kurban, “Vergi konusunda siz ve odalarýn rolü çok önemli. Verginin alýnmamasý halinde ne saðlýk, ne güvenlik, ne eðitim hiçbir hizmet vatandaþlarýmýza götürülemez” dedi. Verginin tahsil edilmesinde harcanan paranýn da çok önemli olduðuna deðinen Kurban, yapýlan ziyaret nedeniyle Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine teþekkür ediyorum dedi. Mehmet Özyurt ise çocukluktan itibaren vergi bilincinin aþýlanmasý gerektiðini, bu yönde yapýlan çalýþmalarýn çok önemli olduðunu söyledi. Baþkan Özyurt, vatandaþlarýn, alýnan vergilerin kendilerine hizmet olarak geri döndüðünü bilmesi ve bu anlayýþla vergisini ödemesi gerektiðini ifade etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...