Gaziantep'in Ýslahiye ilçesi Fevzipaþa beldesi tren garýnda 25 Kasým iþ býrakma eylemi nedeniyle iþ býrakýlýnca, yolcular karayolu ile taþýndý.
Devami...
Gaziantep'in Ýslahiye ilçesi Fevzipaþa beldesi tren garýnda 25 Kasým iþ býrakma eylemi nedeniyle iþ býrakýlýnca, yolcular karayolu ile taþýndý.
Devami...
Bugün memurlarýn haklý grevine destek verdim, Sirkeci tren garýndaki emekçilerle birlikte açlýk sýnýrýndaki ücretleri protesto ettik.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bugün memurlar,yarýn iþçiler ve sonrasýnda da halk.
görüldüðü üzere,bizleri istedikleri kývama getiriyorlar.daha sonrasýný da hiç kimse düþünmüyor.
zaten düþünen toplum da istemiyorlar,iþimizi Allah'a býrakýyorlar.
sonumuz hayrola.
Eðer çalýþma þartlarýný beðenmiyorsan
maaþýný yeterli görmüyorsan
Ýstifa eder çeker gidersin.
Böyle grev mrev ayaklarý ile milleti periþan etmeye kimsenin hakký yok.
Hele þu iþe bak saðlýk personeli de isyanlarda! Tey tey teyyyy
Memur halka hizmet için memur oluyor. Ýþin olmadýðý, halkýn olmadýðý bir yerde memurun ne iþi var? Sen kalk grev yapacaðým diye iþ býrak.
Milyonlar gençler iþsiz gezerken þikayet etmek "ben tok olayým baþkasý acýndan ölsün bana neciliktir."
Müslüm sen ne kadar aylýk alýyorsun, aldýðýn para sana Nizip'te yetebilir ancak sen gel þehirde yaþayanlara bir sor bakalým nasýl yaþýyorlar, Merter pazarýna geçen gün pazar kalktýktan sonra gittim, gözlerime inanamadým, yerlerden sebze ve meyve toplayan yüzünü saklamýþ bir sürü insan gördüm, biraz Nizip'ten dýþarý çýkýn, etrafýnýzda neler oluyor bakýn.
Ýstanbulda 4 kiþilik bir aile nin yaþayabilmesi için 3250 TL para lazým nerden bulacaklþar bu paralarý, eðer köylerden gelen erzak olmasa her kes aç, otogarlara gidip bakabilirsiniz, otobüsler erzaktan baþka birþey taþýmýyor.
Müslüm abi elbet sendikalarýn haklý yönü olabilir.
Büyükþehirlerde sabit ücret alanlarýn halini tahmin edebiliyorum hele de ev kira ise.
Gitsin sendikalar bu yöne talepte bulunsun. Büyükþehirlerde farklý bir standart olmasý lazým. Ücret ayarlamasý farklý olmalý ben bunu hep savunuyorum.
Fakat hak ararken baþkalarýnýn hakkýna tecavüz etmek haksýzlýk deðil mi?
Bir memur iþe baþlarken nerde çalýþacaðýný ne maaþ alacaðýný bilerek gitmiyor mu?
Bir de tut bayram arefesinde grev yap! Millet aç susuz tren garlarýnda beklesin.
Hastalar hastane kapýsýndan dönsün.
Yazýk olan millete oluyor.
Bu þekil hak aranmaz destekten ziyade tepki topluyorlar.
Sen git gece yarýsý tren garýnda bekle.
Belki hasta
belki yaþlý
belki aile hasreti çeken bir çalýþan
yada öðrenci.
Yazýk deðil mi?
Bu soðukta
habersizce
zoraki
benim haklarým var tavrýyla (iyiki ülkeye dikdatör deðilsin)
Arefe haftasýnda
Allah'dan revamý ?
Bu nasýl hak aramaktýr, bu nasýl ekmek yediðin halka ihanettir !
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Memur baþka türlü hakkýný nasýl arayacak? Sendikalar zam tekliflerini sunuyor.Hükümet kabul etmiyor.Memurda ancak bu þekilde hakkýný arayabilir.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Devletin 1 gün iþ býrakan memurlarý cezalandýrmasýný diliyorum.
Hastanede ve Cami görevlilerin eylem yapmaya hakký yoktur. Coþkun ve Admin abiye sonuna kadar katýlýyorum. Bu sorumsuzluk tur. 1-2 saat yapsalar makul karþýlardým eylemlerini ama 1 gün hiç birþey yapmadan akþama kadar devlet dairelerinde çay içtiler sohbet ettiler. Siyasi sloganlarýn atýlmasý ile memurlarýn hayat þartlarýný düzelmesinin istemelerinin ne ilgisi var ? Siyasetmi yapacaklar yoksa memurluk mu ?
Devletimizin verdiklerini beðenmeyenler ÇEKÝP GÝTSÝN devletin kurumlarýndan...
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Ben sadece bayram arefesinde yapmalarýna katýlamýyorum, binlerce insan maðdur oldu, ama baþka türlüde ses duyuramayacaklar, bu daha baþlangýç önümüzde çok daha fazla grevler var, yola çýkmadan bugün grev varmý diye sorun mutlaka.