![]()
24 Kasým Öðretmenler Günü dolayýsýyla Basýn Bildirisi yayýnlayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Yaþamýn her aþamasý ve her safhasýnda bireylerin, kendi durum ve konumlarýna göre eðitim ve öðretime gereksinim duyduklarýný belirtti. Bu amaçla Öðretmenlerimizin, bu kutsal görevi, tarih boyunca ve dünyanýn neresinde olursa olsunlar sürdürdüklerini ifade ederek, Bir milletin Milli, Ahlaki ve Kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakýmýndan kalkýnmýþ olmasý öðretmenlerimizin çalýþmalarýyla yakýndan ilgilidir dedi. 24 Kasým Öðretmenler Günü nedeniyle yaptýðý açýklamada Milletvekili Mehmet Sarý sözlerini þöyle sürdürdü. Çocuklarýmýzýn ve gençlerimizin, özgür düþünen, baðýmsýz karar verebilen, yeniliklere açýk, özgüven sahibi, problem çözme yeteneði geliþmiþ, bilim ve teknolojideki geliþmeleri yakýndan izleyen, bununda ötesinde bilim ve teknoloji üretebilen bireyler olarak yetiþmesinde en önemli etken öðretmenlerimizdir. En zor þartlarda, Anadolu’nun en ücra köþesindeki insanýmýza ulaþarak, feragatlerin en büyüðünü gösteren, öðretmenlerimiz bilginin. Çaðdaþlýðýn, sevginin, barýþýn ve aydýnlanmanýn öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olarak ortaya çýkmýþlardýr. Eðitmeyi ve öðretmeyi özverili, idealist ve yurtsever bir yapý ile ülkemizi çaðdaþ medeniyet seviyesine çýkarma gayreti gösteren öðretmenlerimize bu vesile ile sonsuz hürmet, þükran hislerimi yineliyor, Hakkýn rahmetine kavuþmuþ olan öðretmenlerimizin aziz hatýralarýný saygýyla anýyorum dedi. Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, duygularýmýza, ruhumuza, fikirlerimize ve hayatýmýza en güzel desenleri veren tüm öðretmenlerimizin “24 Kasým Öðretmenler Günü” nü kutluyor, sevgi ve saygýlarýmý sunuyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...