Nizip Ticaret Odasý’nda ihtiyaç sahibi öðrencilere yönelik ayakkabý yardýmý yapýldý. Baþlayan ayakkabý yardýmýndan ilk olarak Ýslim Sayýn Ýlköðretim Okulu faydalandý. Ayakkabý yardýmýndan önce Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Abdullah Þenyüz, Müdür Yardýmcýsý Bekir Ýnci, Þube Müdürü Metin Mengilli, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt’u makamýnda ziyaret ederek desteklerinden dolayý teþekkür etti. Daha sonra Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan tespit edilen ihtiyaç sahibi öðrencilere Ýslim Sayýn Ýlköðretim Okulunda ayakkabý yardýmý yapýldý. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, geleneksel hale getirilen ayakkabý yardýmý çerçevesinde bu yýl toplam 16 okulda 1624 öðrenciye ayakkabý yardýmýnda bulunduklarýný belirterek bu konuda eðitime olan desteklerini her zaman sürdüreceklerini kaydetti. Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ise Nizip Ticaret Odasý olarak eðitime elimizden geldiði kadar destek olacaðýz. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi öðrencilere yönelik yapmýþ olduðumuz ayakkabý yardýmlarý bizleri de son derece memnun ediyor dedi. Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Abdullah Þenyüz ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt’ta birer konuþma yaparak, destek verenlere teþekkür ettiler.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...