Aþý daðýtýlmaya ve çocuklara kaðýt verilip evlerden onay istenmeye baþladý.
Çocuðunuza aþý yaptýracakmýsýnýz ?
Aþý daðýtýlmaya ve çocuklara kaðýt verilip evlerden onay istenmeye baþladý.
Çocuðunuza aþý yaptýracakmýsýnýz ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu tarz aþýlarýn, yan etkileri 20-30 sene sonra ortaya çýkýyor, aslýnda aþý deðilde hiçbir ilacý kullanmamak lazým, çay yerine zahter, hap yerinede cadi içeceksin tamam, hiçbirþeyiniz kalmaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ben sahsen aþý olacagým ewet için ilk oy benden
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
B en çocuðuma aþý yaptýrmayý düþünmüyorum ,sebebi se belirsizlik herkafan ayrý ses çýkmasý
Admin Abi'min kafasý karýþmýþ elleham! Bir tanýdýk mesleði icabý zorunlu olarak aþý oldu. Koskoca adam 3-4 gündür evde yatýyor. Ateþi düþmüyor. Varýn gerisini siz düþünün. En saðlam yol, çocuðu okula maskeyle yollamak ve temizlik konusunda gerekeni yapmasýný öðütlemek olsa gerek.
bireysel emekli, sadece üye...
çoðu kiþi kararsýz
kimsede bi açýklama yapmýyor yan etkisi var veya yok diye...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Mektup vari bir yazý göndermiþler eve faydalarý ve yan etkileri diye altýna da coçuk aþý olsun mu olmasýn mý diye sormuþlar yani tüm sorumluluk aileye yüklenmiþ yahu çýkýp da bu aþýnýn faydalý mý zararlýmý faydalý ise ne kadar faydalý zararlý ise zararý ne zaman meydana çýkacak yazýk bu millete aþýyý getir bunu yaptýr de sonra sayýn baþ bakan çýkýp bakanýný fýrçalasýn isteyen olur istemeyen olmaz diye (ben olmayacagým der sayýn baþbakan)þimdi gel sen bu politikaya güven evladýný aþý yaptýr sonucunuda allaha havale et ben yaptýrmayacagým arkadaþ kobay deyil türk milleti tekrarýnda sakýnca görmüyorum rant var rant birilerinin cebine yardýmiçin haydi millet kobaylýga diyelim mi
dedim bile
Sitemizde ve tv lerde aþý yaptýrmak isteyenlerin oraný artýyor.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ben ölsemde yaptýrmam.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
zordanmi yapiylar muslum abi?
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
aslýnda bir doktor hemþerimiz bilgi eklese fena olmaz.aslýnda bütün aþý ve ilaçlarda çok düþük te olsa alerji yapma ihtimali vardýr.aþýnýn riski ve hastalýktan ölme oraný yaklaþýk normal insanlar için ayný herkes kararýný kendi vermesi gerek. ama riskli gruplar var küçük çocuklar,baðýþýklýk sisteminde zayýflýk yapan hastalýklý yaþlýlar(kalp,þekerþastým gibi) aþý yaptýrmalarý daha iyi olur tab doktora sorarak.kaldiki (bu bilgileri doç.dr arkadaþ anlatmýþtý )her insan mutlaka yýlda bir kez grip olur ve hastalýktan sonra baðýþýklýk oluþurmuþ. domuz gribinin diðer gripten farký diðer grip etkenleri özelliðine ek olarak domuzlar da yerleþebilmesi baþkada bir özelliði yok tüm hemþerilerime saðlýk dolu günler ve selamlar
saðlýk bakanlýðýnýn vatandaþýna kastýmý var? zararlý olsaydý niçin bu aþýlarý getirmiþ olsun?
Rýfat tabiki yoktur ancak bu ülkrede siyasi þov her türlü iþin önünde bu tip vürüsler sürekli degiþime yani mutasyona ugrar diger bir ifade ile aþý geliþtirilmeden yýlý içinde veya sonunda virüs degiþime ugradýgý için aþýnýn bir faydasý olmuyor ayrýca faydasý kadarda yan etkisi olan bir durum söz konusu zira ukraynada bir beyaz rusun akçigerleri simsiyah otopsi sonucu çýkarken baþka bir ülkede degiþik seyretmekte
Ayrýca þu anda uygulanan aþý zaten daha önce uygulanan grip aþýsýnýn bir degiþik uygulamasý farklý bir aþý üretilip piyasaya sürülmedi
Birde þöyle düþünmek lazým aþý olmadanda bu virüsle mücadele imkaný var.
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ben aþý yaptýrtmadým. Okuldan gelen belgeye yapýlmasýn diyerek imzaladým. Sebebine gelincede týpký kuþ gribi safsatasý yüzünden. Domuz gribi aþýsý daha düne kadar bulunamamýþken, Türkiyede domuz gribi vakasý görülür görülmez bu aþý bulundu!!. Ölümlere gelincede sadece Türkiyede Türk vatandaþý öldü. Onbinlerce turist ülkemizde gribe yakalnmadý hastanede yatmadý ve yabancýlardan bir kiþi ülkemizde ölmedi!!!. Eeee ne diye ben aþý olayým ne diye yaptýrayým. Bilmem haksýz mýyým...
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'