Gaziantep'te bir Alýþveriþ Merkezi yapacaðý 6 bin metrelik mangalla, dünyanýn en uzun kebabýný yapmak istiyor.
Devami...
Gaziantep'te bir Alýþveriþ Merkezi yapacaðý 6 bin metrelik mangalla, dünyanýn en uzun kebabýný yapmak istiyor.
Devami...
ee memleketimin insana boðazýný sever yorum
herhalde bütün antep oraya toplanýr![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Altýbin metre 6 km yapar, imkansýz bir þey yapamazlar. Ama 6 km lik mangal partisi derse olabilir parça parça mangallarý dizersin yan yana, Gaziantep'ten 50 km lik mangal çýkar, mangalý olmayan yok zaten , o zaman olabilir dedikleri.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Akþam haberlerde gösterdi hava muhafeleti yüzünden iptal olmuþ.Etleride halka daðýttýlar izdiham olmuþ,millet birbirini eziyordu.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bende gördüm kafayý yemiþ bunlar, 6 km mangal.
baþka iþi gücü yok mu yahu bu insanlarýn demekten kendimi alamýyorum doðrusu....
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Dünyanýn neresine giderseniz gidin bir tek Antep'te mangal için izdiham çýkar.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mangal yakmak , cümlesininde her halde bir tek Gaziantep'te özel adý vardýr, mangal kaymek.
ben oradaydým mangallarýn içi suyla dolmuþtu millet mangallarýn içindeki kömürleri topluyordu hatta 8 10 tane genç ellerine cuval alýp paketlerde dagýtýlan salatalarý cuvala koyup kaçýrdýrlar
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER