Gaziantep'te marketten hýrsýzlýk yaptýðýný öne sürdükleri 9 yaþýndaki çocuða iþkence yaptýðý öne sürülen maðaza müdürü ve depo sorumlusu hakkýnda 18'er yýl hapis istemiyle dava açýldý.
Devami...
Gaziantep'te marketten hýrsýzlýk yaptýðýný öne sürdükleri 9 yaþýndaki çocuða iþkence yaptýðý öne sürülen maðaza müdürü ve depo sorumlusu hakkýnda 18'er yýl hapis istemiyle dava açýldý.
Devami...
Az bile vermiþler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
yav dur daha ceza verilmemis sadece istenmis istenmis))hemen az bile deme
))))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Ya sakallý bu habere inan o kadar içerledim ki, bu çocuðun üstünde çýkan þeyleri meðer anasý veresiye olarak bakkaldan almýþ, sýrf çocuðu istedi diye, gelde sinirlenme.
bende okudum gecen hafta bu haberi.iste abii fakirin cocugu herzaman ucuz olur.bir fabrika sahibinin cocuguna yapabilirlermiydi bunu ,ya da baska lüx bir semtte yapabilirlermiydi bunu cocuga?hatta zengin cocugu calsa.pis pis marketci siritarak gülerek babasina anasina anlatir ,,,bide basini oksar...cocuktur yapar der yanii...niye cünkü yalak alik yapmali...gel biz senle kominist olalim ne dersin abii ?ama ALLAHA inanan kominist ha
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Zaten bi sen beni anlýyorsun.
fikra degil abi-bence müslüm abi ALLAH a inanan bir kominist...bence müslüm abinin düsüncesinde bir parti yeryüzünde kurulmadi daha..kurulsada cok iyi olur bence ....umarim kendi kurar da islerinin yogunlugundan dolayi biraz da olsa forumdan uzaklasir))))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bütün komistler böyle der.
Hakaným
Çünkü yanlýþ olan bir þeyin uygulanmasý da imkansýzdýr.
Osman Demir Istanbul
yani ALLAH a inanan komünist cümlesine fikrami diye soruyor felsefe abim))üstte de ayni anda yazmisiz müslüm ammiiiiiiii
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Merhamet kavramý olmayýnca bütün sistemler yanlýþtýr.
Bugün en çok devlet adamý olarak beðenmediðim kiþi Ahmedinejattýr.
Çünkü kurallara göre deðil kafasýna göre devleti idare ediyor.
Devletler uygulanabilir kurallarla uygulanýnca devlettir.
Osman Demir Istanbul
merhameti insanlar kendi cikarina kullaninca.merhameti ortadan kaldirmak lazimdir bence de...nasil savasda merhamet yoksa bu da gönüllerin savasidir..ahmedi necat bence dünyada en akilli liderdir....ayrica iranin devlet kurali da seriattir...daha dogrusu seriata en yakin olandir ,kendi kafasina gibi uygulandigina bakma sen ...medyanin öyle yansittiginada bakma ,kominizmi iyi incele icinde seriati göreceksinn...ben öyle gördüm yani en azindan tabii bi kac cümleyle koskaca büyük ideolojiyi bitirmisler o ayri.örnegin ateizm inancsizlik gibi.eger kominizmin icinde inanc olayi olsa herkes kominist olur
Konu sakalli0727 tarafýndan (26.10.09 Saat 17:15 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Sakallý çok haklýsýn bu konuda gerçekten Kominizm aslýnda Ýslama çok benzer, hatta týpa týp aynýdýr, allaha inanmama meselesi aslýnda kominizm de yok, daha doðrusu serbesttir, bu sosyalizm de daha çok belirgindir, bunun sebebi aslýnda din konusunun suistimale çok açýk olmasýdýr, kominist liderler bu yüzden din konusunun iþlenmesini istememiþlerdir, din sadece allahla kul arasýndadýr, eðer kominizm dine karþý olsaydý, bu gün Rusya'da hiç kilise olmazdý, ataistler her görüþte olduðu gibi kominizminde en uç noktasýdýr. Yoksa kominizmde hiç kimse aç ve açýkta olamaz ve herkesin eðitimi vardýr, o yüzden Romanya,Bulgaristan gibi ülkeler bizi hemen geçti, en kötüsü meslek okulu mezunu.