![]()
Nizip Eðitim Kültür ve Dayanýþma Derneði tarafýndan “Kur’an’da Embriyoloji” konulu bir konferans verildi. Dün akþam Nizip Eðitim Kültür ve Dayanýþma Derneði Konferans salonunda saat 20:00’de baþlayan “Kur’an’da Embriyoloji” konulu konferansa Gaziantep Eðitim Kültür ve Dayanýþma Derneði Yönetim Kurulu Üyesi Doktor Yemliha Aksoy konuþmacý olarak katýldý. Slayt eþliðinde yapýlan konferansa Gaziantep Eðitim Kültür ve Dayanýþma Derneði Üyeleri ile Nizip Eðitim Kültür ve Dayanýþma Derneði Üyeleri ve çok sayýda davetliler katýldý. Konferansta bir konuþma yapan Doktor Yemliha Aksoy, Kuran'da embriyoloji alaný ile ilgili verilen bilgilerin tümünün, günümüz týbbý ile tam bir uyum içinde olduðunu söyledi. Her biri ileri teknoloji düzeyi neticesinde ortaya çýkan bu bilgilerin, Kuran'ýn tüm ilimlerin sahibi, her þeyin Yaratýcýsý Yüce Rabbimiz'in vahyi olduðunun en açýk kanýtý olduðunu ifade eden Gaziantep Eðitim Kültür ve Dayanýþma Derneði Yönetim Kurulu Üyesi Doktor Yemliha Aksoy, Kuran-ý Kerim'in yüzyýllar öncesinden bilim dünyasýna ýþýk tutacak bilgilerle dolu olduðunu kaydetti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...