![]()
Nizip Özel Kýzýlaslan Týp Merkezi ve Kýzýlay Kan Merkezi tarafýndan ortaklaþa yapýlan çalýþma neticesinde Kan Baðýþý kampanyasý yarýn baþlýyor. Üçüncüsü bu yýl yapýlacak Kan Baðýþý kampanyasý nedeniyle Kýzýlay Genel Merkezi tarafýndan ilçemize özel donanýmlý týr gönderildi. Nizip Özel Kýzýlaslan Týp Merkezi’nin gayretleri sonucu yarýn baþlayacak olan Kan Baðýþý Kampanyasý 23 Ekim Cuma ve 24 Ekim Cumartesi günü devam edecek. Kan Baðýþý Kampanyasý nedeniyle bir açýklama yapan Özel Kýzýlaslan Týp Merkezi Genel Koordinatörü Kutluay Kýzýlaslan, halkýmýzýn kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz dedi. Kan Baðýþýnýn önemine deðinen Kutluay Kýzýlaslan, halkýmýzýn da bu kampanyaya karþý sað duyulu davranacaðýna inanýyorum diye konuþtu. Daha sonra baðýþ nedeniyle destek arayýþlarýna çýkan Kutluay Kýzýlaslan, önce Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz daha sonra Garnizon Komutaný ve Nizip Askerlik Þube Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu’nu ziyaret ettikten sonra Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur ile görüþtü. Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar’ý ziyaretinin ardýndan Nizip Meslek Yüksek Okulu’na geçen Kýzýlaslan, burada Okul Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu ile bir süre sohbet etti. Son olarak Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ve Kýzýlay Nizip Þubesi Ýkinci Baþkaný Kasým Çiçektaþ ile görüþerek Kan Baðýþý Kampanyasýna destek beklediðini söyleyen Özel Kýzýlaslan Týp Merkezi Genel Koordinatörü Kutluay Kýzýlaslan, gördüðü ilgiden dolayý bir hayli memnun kaldý. Toplumun her kesiminden ilgi beklediðini söyleyen Kutluay Kýzýlaslan, daha önce yapýlan Kan Baðýþý Kampanyasýnda bir günde 287 vatandaþýn kan baðýþladýðýný ve bunun neticesinde Türkiye’de rekor kýrdýklarýný söyledi. Kendi rekorunu kýrma ve ilçemize bir Kan Bankasý yaptýrýlmasý amacýyla düzenlenen Kan Baðýþý Kampanyasýnýn Ýlçemiz açýsýndan oldukça önemli olduðunu ifade eden Genel Koordinatörü Kutluay Kýzýlaslan, 2 gün boyunca devam edecek kampanyada Kan Baðýþýnda bulunacak bayanlarýn Özel Kýzýlaslan Týp Merkezinde ki Klinik’lerde hazýrlýklarýn tamamlandýðýný kaydetti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...