merhaba,nizip devlet hastanesine yeni atandým.Kiralýk ev arýyorum.hastane cývarý olmasý tercihim..Nizip e ilk defa gelýcem bu konuda býlgýsý olan varsa çok menmun olurum..
merhaba,nizip devlet hastanesine yeni atandým.Kiralýk ev arýyorum.hastane cývarý olmasý tercihim..Nizip e ilk defa gelýcem bu konuda býlgýsý olan varsa çok menmun olurum..
semra kardes.hayirli olsun öncelikle tayininiz. isinizde size basarilar dilerim.ama telefon numaranizi kaldirirsaniz ve baska bi sekilde size ulasma yolunu yazarsaniz (e mail gibi) daha iyi oluir düsüncesindeyim saygilar
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Haydaaaa niye kaldýrsýn telefonunu yahu, bu konularý artýk tartýþmayalým, bayanlarýda aranýza kabul etmek zorundasýnýz, tereddütlerinizi anlýyorum ama bu konular artýk gerilerde kalmalý, önümüze bakmalýyýz.
Deðerli kardeþim Nizip'imize hoþ geldiniz size gereken saygý ve sevgi gösterilecektir bundan emin olunuz ve en kýsa zamanda size bir ev de bulunacaktýr.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
tesekkur ederým ama ben tartýsma ortamý açmadým....Ev sordum))))telefonun da býr onemý yok..rahatsýz edecekler denesin bakalým...piþman olmasýnlar da sonra
))
Hastahaneye 500 mt mesafede 3, kat sobalý ev var size telefonlarýný verýyorum saat 17,00 den sonra arayýn mehmet þimsek lerýn evýnýn karsýsýnda amcasýnýn evý o sekýlde soyleyýn mehmet þimsek e lutfen gorevýnýzde basarýlar dýlerým 03425182530 mehmet beye telefonunu puan tour uçak býlet satýþ burosu nizip þb. Den aldýgýnýzý soyleyýn lutfen
Bence bu telefon numarasýný semra hanýmýn cebine mesaj olarak atsanýz daha etkili olur, çünkü Semra haným henüz siteye bakmamýþ.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm akpek kardeþ ben bu telefonu yazdým ama sonradan keþke yazmasaydým dedým çünkü ev sobalý dr hnm iþten gelecek býrde sobamý yaksýn belký þimdiye dek soba da kullanmamýþtýr ama düþünürse tutmayý kesin siteye bakar ve arar dýye düþünüyorum
semra haným fatih sultan mahallesinde daire asansörlü kaloriferli ve parkeli.sanýrým kirasý 375 tl civarý. ve hastaneye yakýn.isterseniz ev sahibi ile temesa geçebilrisniz.
Konu baba_zula tarafýndan (21.10.09 Saat 12:17 ) deðiþtirilmiþtir.
Semra abla. lise caddesinde bahceli evlerde buyuk annem lerin evi var temiz bir ev yeni bola oldu ve bahceli isterseniz .. irtibata gecin benim ile elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim her daim. Mail adresim ( tel-aviv-city@hotmail.de ) saygilar.
Dediðin gibi abiii sadece HAYDAAAAAAAAAAA diyebiliyorum,
Þimdi bu kardeþimiz nasýl bir düþünceyle gelecek nizip'e,
ailesi veya evliyse/niþanlýysa eþi ne düþünecek.
Býrakýn fani iþleri , nizip'i kötü,yobaz tanýtmayýn.
Çoook uzun zamandýr girmiyordum siteye bu yazýlarý okudum çok üzüldüm.
Umarým benzer yazýlar çýkmaz.....
selamlar,,
ilker ,
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
SEMRA HANÝM Nizipe Gelmeden Ev kiralanmaz, Gelcen gezicen görcen evi tutucan, Burda milleti mesgul etme,