![]()
Comenius Avrupa Birliði Projesi kapsamýnda Tekel Ýlköðretim Okulu’na gelen yabancý öðretmen ve öðrenciler Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý ardýndan Belediye Baþkanlýðýný ve daha sonra Cumhuriyet Ýlköðretim Okulunu ziyaret etti. Yabancý öðretmen ve öðrencileri Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý toplantý salonunda karþýlayan Kaymakam Yaþar Karadeniz, burada misafirlerle bir süre sohbet etti. Karþýlýklý soru cevap þeklinde süren diyalog dolayýsýyla bir hayli memnun kalan yabancý misafirler Kaymakam Karadeniz’e göstermiþ olduklarý ilgilerinden dolayý teþekkür ederek ayrýldý. Daha sonra Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan tarafýndan karþýlanan öðretmen ve öðrencilerin ziyaretinde dostluk mesajlarý çýktý. Yabancý misafirlere komþularým diye seslenen Baþkan Akdoðan, refah seviyesinin tüm dünyada ayný seviyede olmasý temennisinde bulundu. Bütün ülkelerin el ele vermesi gerektiðine inandýðýný söyleyen Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan daha sonra ülkelerini temsil etmek üzere Ýlçemize gelen misafirlere kitap ve çeþitli hediyeler sundu. Yaptýklarý ziyaretlerinden ötürü yabancý misafirlere teþekkür eden Baþkan Akdoðan ziyaretçilere birer teþekkür belgesi takdim etti. Tekel Ýlköðretim Okulu Müdürü Durdu Aydýn Eþliðinde süren ziyaretlerin sonuncusu Cumhuriyet Ýlköðretim Okuluna yönelik oldu. Okul Müdürü Mehmet Gören’den bilgi alan misafirler sýnýflarý gezerek okul öðrencileriyle birlikte ders dinleme fýrsatý buldu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...