![]()
Comenius Avrupa Birliði Projesi kapsamýnda Tekel Ýlköðretim Okulu’na gelen yabancý öðretmen ve öðrencilerin 7 günlük gezisi bugün baþladý. Polonya, Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan’dan misafir olarak gelen öðretmen ve öðrenciler Tekel Ýlköðretim Okulu Müdürü Durdu Aydýn tarafýndan karþýlandý. 13 Ekim - 20 Ekim tarihleri arasýnda yapýlacak gezi kapsamýnda misafir olarak gelen Öðretmen ve Öðrencilere yöremizin en iyi þekilde tanýtýlacaðýný belirten Tekel Ýlköðretim Okulu Müdürü Durdu Aydýn, hem tarihi zenginliðimizin önemini hem ülkeler arasý kültürel diyalogu saðlayarak dil öðrenimini teþvik edeceklerini söyledi. Polonya, Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan’dan gelen 14 Öðretmen 12 Öðrenci olmak kaydýyla toplam 26 misafirin yabancýlýk çekmemeleri açýsýndan çeþitli kitap ve broþürler hazýrlandýðýný ifade eden Tekel Ýlköðretim Okulu Müdürü Durdu Aydýn, bu gezinin ülkemiz ve ilçemiz açýsýndan olumlu olacaðýna inanýyorum dedi. Ýlçemizde baþlayan gezinin ilk duraðý Hatay, Þanlýurfa gibi yörelerde devam edecek.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...