![]()
Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü tarafýndan “Okullarda Güvenli Eðitim Ortamlarýnýn Saðlanmasý” adý altýnda bir seminer verildi. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðü Konferans Salonunda verilen “Okullarda Güvenli Eðitim Ortamlarýnýn Saðlanmasý” adlý seminerde okul güvenliði ele alýndý. Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz baþkanlýðýnda yapýlan seminere Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Büro Amirleri, Okul Müdürleri ve çok sayýda davetliler katýldý. Seminerde ilk konuþmayý yapan Kaymakam Yaþar Karadeniz, okullardaki okul güvenliði bizler için oldukça önemlidir diyerek herkese büyük görevler düþtüðünü ifade etti. Okul güvenliði açýsýndan yapýlacak iþi Okul ve Öðrenci güvenliðini düþünerek yapmamýz gerekiyor diye konuþan Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz sözü Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar’a býraktý. Okullarda güven ortamýnýn saðlanmasýnda ilgili tüm büro amir ve memurlarýnýn kendi alanlarýnda görevlendirilerek bilgilendirildiðini söyledi. Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü olarak alýnan önlemlerle ilgili geniþ bilgi veren Emniyet Müdürü Kantar, bu konuda çalýþmalarýn hýzlandýrýldýðýný kaydetti. Slayt Gösterimi eþliðinde yapýlan konuþmalar davetliler tarafýndan ilgiyle dinlendi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...