Gaziantep'te 5 aydýr kayýp 2 kýz kardeþ, zorla alýkonulduklarý evde bulundu. Kýz kardeþleri zorla alýkoyduklarý ve erkeklerle cinsel iliþkiye zorladýklarý iddiasýyla 2 kiþi gözaltýna alýndý.
Devami...
Gaziantep'te 5 aydýr kayýp 2 kýz kardeþ, zorla alýkonulduklarý evde bulundu. Kýz kardeþleri zorla alýkoyduklarý ve erkeklerle cinsel iliþkiye zorladýklarý iddiasýyla 2 kiþi gözaltýna alýndý.
Devami...
Allah belanýzý versin bu ne yav.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Vay þerefsiz adiler. Böyle birþey yapmaya nasýl cesaret edebiliyorlar anmaýyorum, zaten ayýkkafayla yapacaklarýnýda sanmýyorum. Ýnanç zayýflýðýndan oluyor hep butür suçlar.
Allah ýslah eylesin
Merak etmeyin bunlarýn iþi içerde biter.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Haberin detaylarýný okudum, 19 yaþýndaki büyük kýz ailesine verilmeyi reddetmiþ, ve kadýn sýðýnma evine yerleþtirilmiþ, bu iþin içinde babalarýda olabilir, yani biraz karýþýk bir durum, önümüzdeki günlerde gerçekler ortaya çýkar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Türk Aile yapýsýna n'oluyor böyle ya?..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ýdam geri getirilmeli.
ya bu insanlar nasil olmus Allahlarindan bulsunlar su yaptiklari pislige bakin ya sinir oldum![]()