![]()
Nizip Meslek Yüksek Okulu Organik Tarým Bölümü ilk iki dönem teorik ders kýsmýný tamamladý. Üç ve Dördüncü dönemlerde ihtiyaç duyulacak pratik uygulama dersleri için Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardýmcýsý Özkan Gökçek Baþkanlýðýnda Balcýlar Tarým ve Sulama Anonim Þirketine ait Fýrat Kenarýndaki bahçe ve serasýný ziyaret ederek öðrencilerimize bilgi verildi. Bahçede yetiþen elma, armut, Trabzon hurmasý, nar ve fidan üretimi konusunda incelemelerde bulunan öðrenciler uygulamalý eðitimin onlarý gelecekte daha donanýmlý elamanlar yetiþtirileceðini dile getirdiler. Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar BÜYÜKOÐLU ise “Eðitim uygulamalý olmalýdýr. Sadece teorik olarak yapýlan eðitim kiþiye bir beceri kazandýramaz. Hatta ezberci yapar. Bunun için teorik eðitimin yanýnda pratik uygulamalý eðitim yapýlmalýdýr” dedi. Bu yüzden Balcýlar Tarým ve Sulama Anonim þirketinin okulumuza sunmuþ olduðu bu imkan sayesinde öðrencilerimize pratik eðitim vermeyi amaçladýk diye konuþan Okul Müdürü Yaþar Büyükoðlu, bundan sonraki uygulamalarýn Balcýlar Tarým ve Sulama Anonim Þirketine ait bahçe ve serada devam edileceðini ifade etti. Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar BÜYÜKOÐLU daha sonra “Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu olarak Balcýlar Tarým ve Sulama Anonim Þirketine eðitime verdikleri bu destekten dolayý teþekkür ederim” dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...