![]()
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Belediye personelleriyle bir araya gelerek toplantý yaptý. Belediye Nikah ve Düðün Salonunda saat 16:00’da baþlayan toplantýya yaný sýra Belediye Baþkan Yardýmcýlarý Salih Uygur, Latif Karadað, Murat Oðuz ve Fatih Uzunaslan ile Daire Müdür ve Amirleri katýldý. Tüm Belediye personellerinin hazýr bulunduðu toplantýda konuþma yapan Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan bundan böyle yýlda iki defa olmak kaydýyla Belediye personelleriyle bir araya gelerek toplantý yapýlacaðýný belirterek, yapýlacak toplantýda personellerin sýkýntý ve sorunlarýnýn ele alýnacaðýný söyledi. Sorunlarý giderme noktasýnda hep birlikte çalýþma yapacaðýz diye konuþan Baþkan Akdoðan; çünkü biz bir bütünüz dedi. Ben Belediyede siyasetçi istemiyorum, Belediyeci istiyorum, sekiz saat çalýþan personel istiyorum diyen Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, hiçbir personeli bana oy verin diye zorlamadým, zorlamam da. Ýsteyen istediði partiye gidebilir diyerek kimseye en ufak dahi bir kýzgýnlýðý olmadýðýný kaydetti. Daha sonra yapýlan ve yapýlacak olan çalýþmalar konusunda Belediye personellerine bilgi veren Baþkan Akdoðan, personellerin sorularýný yanýtladý. Ýþçi ve memurlarýn memnun kaldýðý ve yaklaþýk bir buçuk saat süren toplantý saat 17:30’da son buldu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...