VARMISIN AÞKTA YARIÞA...
Þu asrýn kara asfaltlarýndan kurtulup,bunalýmlarýndan,hasetlerinden,kinlerinden,nefretlerinden kurtulup,bende güzel ve mutlu bir hayat yaþamak istiyorum,diyorsan dinle beni ey dost...! Hadi o zaman bambaþka bir hayatý yaþamak için varmýsýn birlikte adým atmaya....
Hadi öyleyse aç avuçlarýný,bir damlada senin avuçlarýna düþsün...Bir sevgi damlasý...
Haydii ! Açki avuçlarýna rahmet yaðmurlarý yaðsýn ey dost ! Hayata sevgiyle bak,güzel düþünen güzel görür...
Haydi o zaman, varmýsýn hayatý güzel görmeye... Ey dost..!
Niye hayatýn hep çirkinliklerini görüyorsun...Bak etrafýna sevdiklerini düþün,O vermeseydi onlarý,sevecek hiç bir þey bulamayacaktýn ey dost...! Ya vermeseydi o kutlu insanýn sevgisini,ya vermseydi onun aþkýný..
Hey dost..! Varmýsýn aþkta yarýþa..Sen hala bu asrýn sahte sevgileriylemi boðuþmaktasýn...Haydi gelde dinle..Haydi gelde aþký konuþalým seninle..
Ýnsaný insanlýktan çýkaran sahte arzulardan deðil,gerçek aþktan bahsedelim seninle ey dost,varmýsýn...? Varmýsýn Leyla diye diye mevlayý bulduran aþklardan söz etmeye,haa varmýsýn ?
Hadi gel ! Hadi...! Ýstersen sen söyle ..Sevdiðinin adýný söyle...Ben hepimizin sevdiðinin adýný söyleyeyim...Çünkü benim sevdiðimi herkes seviyor...
-Ey sevgili ! Bir damla düþtü avuçlarýma,ipekler kadar saftý...Ýncinir diye korktum..Tutamadým,damlada O'nUn nuru,aþkýnýn ateþi vardý..
Bir deniz kadar temiz ve berrak,bir damla düþtü avuçlarýma,O nun nuru vardý damlada...Tutamadým,avuçlarým yandý...Bakamadým gözlerim kamaþtý...Ýrkildim,içimdeki ürperti O nun aþkýydý,yandým ey dost...! Ýçimdeki yangýn onun aleviydi anladým... Tutamadým o damlayý,parmaklarým incitir diye korktum,damlada onun aþk ateþi vardý ey dost !
Varmýsýn aþkta yarýþa ey dost ! Varmýsýn...?
Bir damla düþtü avuçlarýma,sanki rüyadaydým...Nur ile doldu gözlerim,uçuyordu yüreðim...Ab-ý hayat þerbetiyle doldum,o þerbetle sarhoþ oldum ey dost..! Varmýsýn aþk þarabýndan içip sarhoþ olmaya,sarhoþluk neymiþ göresin ey dost...! Býrak meyhaneleri gel ey dost,aþk sarhoþu olalým,varmýsýn ! Varmýsýn aþkta yarýþa...