![]()
2009 – 2010 Eðitim Öðretim yýlýnýn baþlamasý, ihtiyaç sahibi öðrencilere kýrtasiye yardýmýný da beraberinde getirdi. Nizip Eðitim ve Dayanýþma Derneði tarafýndan hazýrlanan “Kýrtasiye Yardýmý Kampanyasý” kapsamýnda okullardan belirlenen 315 öðrenciye yardým yapýldý. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Nizip Eðitim ve Dayanýþma Derneði yetkililerinden Mehmet Kaplan, her okuldan 15 öðrenci olmak üzere toplam 315 öðrenciye yönelik çeþitli kýrtasiye malzemeleri konusunda yardým yaptýklarýný ifade etti. Kýrtasiye malzemeleri arasýnda kalem, defter ve eksiði bulunan birçok malzeme yardýmýnda bulunmak amacýyla böyle bir kampanya düzenlendiðini söyleyen Dernek Yetkilisi Mehmet Kaplan, onlarý mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere dedi. Kýrtasiye malzemelerinin yaný sýra isimleri tespit edilen bu öðrencilerimizin bir yýllýk kýrtasiye ihtiyaçlarýný karþýlayacaklarýný vurgulayan Nizip Eðitim ve Dayanýþma Derneði yetkililerinden Mehmet Kaplan, kampanyaya ön ayak olan ve destekte bulunan herkese teþekkür ediyorum diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...