Gaziantep Milletvekili Mehmet sarý 2009-2010 Eðitim Öðretim Yýlýnýn baþlamasý ile ilgili bie basýn bildirisi yayýnladý. Kendi kaderini ve geleceðini belirleyen, geliþmiþ ve modern bir toplum olabilmenin birinci þartýnýn eðitim olduðunu söyleyen Milletvekili Sarý, bir ülke için yapýlacak en önemli yatýrým insan kaynaðýna özellikle de çocuklara ve gençlere yapýlan yatýrýmdýr. Ýnsana yapýlan yatýrým, yatýrýmlarýn belki en pahalýsý ancak en önemlisidir. Bu yatýrýmlarýn mimarý ise þevkle ve gayretle çalýþan sevgili öðretmenlerimizdir dedi. Türkiye’nin aydýnlýk geleceðini inþa etmek için eðitim sistemimizin sürekli kendini yenileyen, bilgi teknolojilerinden azami seviyede yararlanan ve çocuklarýmýzýn zihinsel geliþimini destekleyen bir yapýya kavuþturulmasý amacýyla çaba gösterildiðini ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, geleceðin sizin bilgi ve tecrübenizle dünden daha iyi olacaðýna inancýmla 2009-2010 Eðitim-Öðretim Yýlýnýn hepimize baþarý ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; bu duygu ve düþünce içerisinde, ülke olarak hepimizin son derece umutlu olduðu öðrencilerimize baþarýlar diliyor, öðrencilerimizi aydýnlýk yarýnlara hazýrlayacak olan öðretmenlerimizin yeni eðitim-öðretin yýlýný kutluyorum dedi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...