Gaziantep Engelli Çocuk Giydirim Projesi”nde yer alan Seçil Özel Eðitim ve Rehabilitasyon Merkezinde engelli çocuklara yönelik kýyafet yardýmý yapýldý. CBA Çocuk Markalarý Derneðinin “Sevgi Engel Tanýmaz” adý altýndaki proje kapsamýnda 20 Bin engelli çocuðun giydirilmesi çalýþmasý Ýstanbul’dan sonra Gaziantep’te baþladý. Merkezi Gaziantep, Kilis, Nizip Seçil Özel Rehabilitasyon Merkezi ve Ýslahiye’den gelen 700 baþvuru dikkate alýnarak engelli çocuklar bayram öncesi giydirildi. Gaziantep Engelli Çocuk Giydirim Projesi Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Nazan Akdoðan ve Ayþegül Er tarafýndan gerçekleþtirilen proje kapsamýnda bugün Seçil Özel Eðitim ve Rehabilitasyon Merkezinde kýyafet yardýmý yapýldý. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Nazan Akdoðan, Türkiye’de ciddi bir yere sahip olan “çocuklarý seven çocuk markalarý derneði” firmalarýndan çocuk kýyafetleriyle Wenice, çantalarýyla fenomen, ayakkabýlarýyla Vicco ve Aslan max dondurmalarýyla Algidanýn bu projeye hayat ve destek verdiðini söyledi. Katkýlarýndan dolayý Seçil Özel Eðitim ve Rehabilitasyon Merkezi baþta olmak üzere herkese teþekkür eden Akdoðan engelli çocuklarýn her zaman için yanlarýnda olduklarýný ifade etti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...