Ýlköðretim Haftasý nedeniyle ülke genelinde olduðu gibi Ýlçemizde de çeþitli etkinlikler düzenlendi. Her yýl eðitim ve öðretimin baþlamasýyla birlikte kutlanan Okul Öðrencileri “Ýlköðretim Haftasý” dolayýsýyla Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz baþta olmak üzere Garnizon Komutaný ve Nizip Askerlik Þube Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu ve Nizip Belediye Baþkan Vekili Salih Uygur’u makamýnda ziyaret ettiler. Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Müdürü Halil Kendirci ve Okulu Temsilen öðretmen ve öðrenciler Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz’i ziyaret ederek bir buket çiçek sundular. Yapýlan ziyaretle ilgili bir açýklama yapan Kaymakam Karadeniz 2009 – 2010 Eðitim Öðretim Yýlýnýn Milli Eðitim Camiasý baþta olmak üzere tüm öðrencilere ve velilere hayýrlý olmasý temennisinde bulundu. Eðitimin önemine deðine Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, bundan dolayý tüm gayret ve yoðun çabalarýmýzla birlikte eðitime yönelmemiz gerektiðini unutmamamýz gerekiyor dedi. Yapýlan ziyaret dolayýsýyla okul öðrencilerine kitap ve kalemden oluþan set hediye eden Kaymakam Karadeniz Ýlköðretim Haftasýnýn kutlu olmasý temennisinde bulundu.

Günün bir diðer ziyareti Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, Okul Öðretmenleri ve Öðrencilerden geldi. Garnizon Komutaný ve Nizip Askerlik Þube Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu’nu ziyaret ederek bir buket çiçek sunan Okul Müdürü Adnan Uzunaslan ve Okul Öðrencileri bir süre sohbet etti. Ýlköðretim Haftasýnýn tüm ülkemize hayýrlý olsun diye konuþan Garnizon Komutaný Cem Çerkezoðlu, yapýlan ziyaret nedeniyle memnun olduðunu belirtti. Öte yandan Nizip Belediye Baþkan Vekili Salih Uygur’u ise Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Müdür Yardýmcýsý Ali Þaha ve Okul Öðrencileri ziyaret etti. Müdür Yardýmcýsý Þaha, Okul Öðretmenleri ve Öðrencileri karþýlayan Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur 2009 – 2010 Eðitim ve Öðretim Yýlýnýn Ýlçemiz Milli Eðitim Camiasýna okul öðrencilerine hayýrlý olsun dedi. Öðrencilerin çiçek hediye ettiði Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur çocuklara haftanýn önemi adýna birer kitap armaðan etti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...