![]()
Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz ve Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kandar’a yönelik ziyaretlerin ardýndan Nizip Radyo Televizyon Kurumuna gelen Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu ve beraberindekiler Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan’ý ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle bir açýklama yapan Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu, Ülkemizde meslek yüksekokullarýnýn yeni bir kapasite oluþturulmak böylece hem lisans programlarýnýn önündeki yýðýlmalarý önlemek, hem de artan yükseköðrenim talebini karþýlamak amacýyla kurulduklarýný ifade etti. Meslek Yüksek Okullarýnýn sayýsýz önemi olduðunu vurgulayan Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu, böylece eðitim imkanlarýný geniþletmek; ülkemizin tarým, ticaret, sanayi, hizmet ve biliþim alanlarýnýn deðiþen ve geliþen ihtiyaçlarýna cevap verecek kalifiye ara eleman ihtiyacýný karþýlamak ve toplumsal geliþmenin yaygýnlaþmasý üzerine kurulan yüksek okullarýnýn þehrin geliþmesine ekonomik yönden önem kazandýrmýþtýr dedi. Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ise Ýlçemizde Eðitime devam eden Nizip Meslek Yüksek okulu’nun kurulduðu günden bu yana sayýsýz baþarýlara imza attýklarýný bunun ise ilçemiz ve ilçemizde okuyan okul öðrencileri açýsýndan büyük bir avantaj olduðunu söyledi. Bu nedenle böyle bir kuruma sahip çýkmak yaþatmak ve desteklemek için Nizip Radyo Televizyon Kurumu olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazýrýz diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...