Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu, Müdür Yardýmcýlarý ve Öðretim Görevlileri tarafýndan Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar’a yönelik bir dizi ziyarette bulunuldu. Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar’a yeni görevinde baþarýlar diledi. Yapýlan ziyarette Ýlçemizde bulunan Nizip Meslek Yüksek Okulunun önemine deðinen Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu, Üniversitenin ileriye yönelik olarak þehirle ve bölgeyle daha çok bütünleþmesinin ve etkin bir üniversite-þehir ve üniversite-sanayi etkileþmesinin saðlanmasý için verilecek stratejik kararlar ile yapýlacak uygulamalara temel oluþturmayý hedeflediklerini kaydetti. Öte yandan yapýlan ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Emniyet Müdürü Kantar ise "Günümüzde ülkelerin, gittikçe küreselleþen dünyada saygýn yer edinebilmesinin temel koþulu, nitelikli insan gücü yetiþtirmesine baðlýdýr dedi. Dünyada ve ülkemizde üniversitelerin üç temel faaliyet alaný olduðunu söyleyen Emniyet Müdürü Kantar, bunlarýn; eðitim öðretim, araþtýrma ve geliþtirme (Ar Ge) ve yayýn, yani bilginin ilgililere iletilmesidir diye konuþtu. Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu, Üniversitelerin, eðitim öðretim ve bilimsel bilginin üretildiði merkezler olduðunu belirtirken Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar ise ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomi bakýmýndan geliþmiþ olduðunu görmemiz bizi memnun etti. Hiç kuþkusuz bunda Nizip Meslek Yüksek Okulu’nun da payý vardýr diye konuþan Emniyet Müdürü Kantar nezaket ziyaretleri nedeniyle Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu’na teþekkür etti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...