![]()
Kýsa adý NÜDER olan Nizip Üniversiteliler Derneði tarafýndan dün akþam bir iftar verildi. Osmanlý Parký Restauran’ýnda verilen “Geleneksel Ýftar Yemeði”ne Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Üniversiteliler Derneði (NÜDER) üyeleri ve Nizip Meslek Yüksek Okulu Mezunlarý katýldý.Yemeðin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Üniversiteliler Derneði Baþkaný Derviþ Dörtbudak, her yýl geleneksel hale getirdiðimiz bir iftar yemeðinde daha buluþmanýn mutluluðunu yaþýyorum diye konuþtu. Ýnþallah birlik ve beraberliðimizi önümüzdeki senelerde de sürdüreceðiz diyen Dörtbudak, sözü Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaþar Büyükoðlu’na býraktý. Ýftar yemeðinde gerek üyeler gerekse eski mezunlarla bir araya gelmekten inanýlmaz derece keyif aldýðýný ifade eden Yardýmcý Doçent Büyükoðlu, iftar yemeðini tertipleyen Nüder Baþkaný Derviþ Dörtbudak ve Üyelerine çok teþekkür ediyorum dedi. Ýftar Yemeði ilerleyen saatlere kadar devam ederken öðrenciler birbirleriyle hasret gidererek sohbet etme fýrsatý buldu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...