![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, Açýk Ýlköðretim Okulu kayýtlarýnýn 1 eylül 2009 Salý günü itibariyle baþladýðýný söyledi. Açýk Ýlköðretim Okulu 2009 - 2010 Eðitim Öðretim Yýlý 1. dönemi kayýt yenileme iþlemlerinin baþladýðýný ve 22 Ocak 2010 Cuma gününe kadar devam edeceðini belirten Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, Açýk Ýlköðretim Okuluna kayýt yaptýracak olan öðrencilerin kimlik fotokopisi bir adet vesikalýk fotoðraf, öðrenim durumu belgesi ve banka dekontu gibi belgelerle birlikte Nizip Halk Eðitim Merkezine müracaat etmelerini istedi. Daha önce açýk ilköðretim okulunu 3 yýlda bitiren öðrencilerin yeni yönetmenliðe göre 1 yýlda bitireceklerini vurgulayan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Nesimi Kalkan, ayrýca ayný yýl içinde öðrencilerin 6. 7. ve 8. sýnýf sýnavlarýna katýlabileceklerini ifade etti. Önceki dönemlerde mezun olan öðrencilere seslenen Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, bu öðrencilerin diplomalarýnýn Nizip Halk Eðitim Merkezine geldiðini söyleyerek diplomalarýný teslim alabileceklerini kaydetti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...