![]()
Ücretli öðretmenlik müracaatlarý konusunda bir açýklama yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, müracaatlarýn 31 Aðustos 2009 pazartesi ile 11 Eylül 2009 Cuma günü mesai saati bitimine kadar devam edeceðini ifade etti.
Müracaatlarýn Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüne yapýlacaðýný hatýrlatan Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, ücretli öðretmen olarak görev almak isteyen adaylarýn
mezun olduklarý yüksek eðitim programlarý esas alýnarak
alanýnda müracaat eden eðitim fakültesi mezunlarý,
diðer fakültelerin öðretmenlik bölümü mezunlarý,
diðer fakülte mezunlarý ( pedagojik formasyon belgesi olanlar ),
diðer fakülte mezunlarý, açýköðretim fakültesi Ýngilizce öðretmenliði lisans programýnýn 3. ve 4 sýnýf öðrencileri (Ýngilizce derslerine girmek üzere), ancak öðretmen ihtiyacýnýn karþýlanamadýðý alanlarda Meslek Yüksek Okulu ( ön lisans mezunlarýnýn da baþvurularý) alýnabilecektir.
Önceliðe göre alanlarý itibariyle ücretli öðretmen görevlendirme listesinin oluþturulacaðýný belirten Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, listede adaylar kendi alanlarýnda almýþ olduðu KPSS 10 sonucuna göre sýralanacaktýr dedi.
Ücretli öðretmen olarak görev almak isteyen adaylar yalnýz bir Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüne müracaat edebilecek.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...