http://www.Nizipdenge.com/uploadresimler/haberler/r_20070221122937_cmyt.jpg[/IMG]
<p align="justify" "NÝZÝP GAZETECÝLER CEMÝYETÝ’’NDEN BÝR ÝLK
Nizip Gazeteciler Cemiyeti bir ilke daha imza atýyor ve 2007 yýlýnýn en büyük ve en kapsamlý yarýþmasýna öncülük ediyor. Yarýþma sayesinde öðrencilere toplum önünde kendilerini ifade edebilme yeteneði kazanmalarý ve özgüven duygularýnýn geliþmesi saðlanacak..
<p align="justify" [u]YETENEKLAR AÇIÐA ÇIKACAK </u
Bu konuda açýklama yapan Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan; “Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak bir karar aldýk. Ýlköðretim 6,7,8 sýnýflar ve ortaöðretim okulu öðrencileri arasýnda öðrencilerimizde var olan yeteneklerin açýða çýkarýlmasý, toplum önünde kendini ifade edebilme yeteneði kazanmalarý ve özgüven duygularýnýn geliþmesini saðlamak amacýyla Nizip Gazeteciler Cemiyeti olarak ilçemize baðlý okullar arasý ödüllü “Yetenek Yarýþmasý” düzenlenmesi için ilçe milli eðitime müracaat ettik.” dedi..
<p align="justify" [u]YARIÞMANIN AMACI </u Ýlköðretim 6,7,8 sýnýflar ve Ortaöðretim okulu öðrencileri arasýnda öðrencilerimizde var olan yeteneklerin açýða çýkarýlmasý, toplum önünde kendilerini ifade edebilme yeteneði kazanmalarý ve özgüven duygularýnýn geliþmesini saðlamak.
[u]YARIÞMANIN KAPSAMI </u Yarýþmada ilköðretim 6,7,8 sýnýflar ve liseli öðrenciler ayný anda yarýþacaklar ve kategori ayrýmý yapýlmayacaktýr..
<p align="justify" [u]YARIÞMANIN ÖDÜLLERÝ </u 2007’nin en büyük ödülleri; Nizip Gazeteciler Cemiyeti, gençlerimize faydalanabileceði ödüller veriyor. Nizip’te þimdiye kadar verilen en büyük ödül olma özelliðinide taþýyan verilecek ödüller þöyle; Birinciye 1 adet Bilgisayar, Ýkinciye 1 adet kamera, Üçüncüye 1 adet dijital fotoðraf makinasý..
Edited by - kenan_karayilan on 21.02.2007 17:07