![]()
Bu konuda bir açýklama yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, açýk öðretim lisesi ve mesleki açýk öðretim lisesine yeni kayýtlarýn baþladýðýný belirterek kayýt þartlarý ve baþvuru evraklarýyla ilgili þunlarý söyledi, Ýlçemizde merkezimiz aracýlýðý ile genel kültür bölümü, sosyal bilimler bölümü, fen bilimleri bölümü, Türkçe matematik bölümü ve yabancý dil lise bölümlerini kapsayan genel lise bölümleri, endüstri meslek lisesi elektrik – elektronik bölümü, makine teknolojisi bölümü ve kimya bölümü, ilçemiz imam hatip lisesi meslek dalý bölümü ve ilçemiz alkan kýz meslek lisesi çocuk geliþimi ve eðitimi alaný bölümlerinde mesleki eðitim verileceðini vurgulayan Müdür Yardýmcýsý Kalkan, açýk öðretim lisesi bölümlerinde 5 bölüm ve meslek lisesi bölümlerinde ise 7 bölüm olmak üzere toplam 12 bölümde kayýtlar alýndýðýný söyledi. Kayýtlar için nüfus cüzdaný fotokopisi bir adet vesikalýk fotoðraf, ilköðretim okulu veya ortaokul diplomasýnýn aslý (Diplomasý kayýp olanlar diploma kayýt örneðinin aslý ile) liselerin her hangi bir ara sýnýfýndan ayrýlanlar için tasdiknamenin aslý, kayýt ücretinin yatýrýldýðýný gösteren banka dekontunun aslýnýn gerekli olduðunu belirten Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, ayrýntýlý bilgi almak isteyenlerin Nizip Halk Eðitim Merkezine þahsen müracaat etmeleri gerektiðini sözlerine ekledi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...