Bu hadise hangi kelimelerle dile getirilir inanýn bilmiyorum.
Böyle bir çirkefliði hangi akýl sahibi insan meydana getirebiliyor yine anlmýþ deðilim!..
Bu yýl üçüncü kezdir ayakabýlarým Allah'ýn evinden çalýnmaktadýr!.
Namaz esnasýnda, cemaatin saf durduðu ve birtek ALLAH ýn gördüðü, bu iman eksikliði hastalýðýna yakalanmýþ þahýs ayakabýmýzý alýp götürmektedir!Özelikle yeni ayakabý alan müminlerin ayakabýlarýný takip ederek çalmaktadýrlar. Hýrsýzlýk ne yazýk ki kutsal mekanlarýmýza bile sirayet etmektedir. O ayakabýlarýn deðeri bir sigaranýn dumaný kadardýr gözümde, lakin camide çalýnmasý çok vahim ve ciddi bir olaydýr.
Bu hýrsýzlarýn ayakabý çalacaklarýný tahmin etsem,sýrf o kutsal mekandan çalýnmasýn diye alýp önlerine servis ederim!..
Lakin tahminlerime göre bu þahýslar büyük bir ihtimalle islam dinine çamur atmak maksadý ile bu iþi yapmaktadýrlar.
Yoksa Allah rýzasý için o þahýs namazdan sonra avuç açsa on ayakabý alacak kadar yardým toplar..
Neyse Allah ýslah etsin diyorum, bu olaylar umut ederim ki sadece benim baþýma geliyordur,mezhebim çok geniþtir, gülüp geçerim.
Lakin kalbinde siyahlýk bulunanlarýn baþýna gelirse her türlü düþünce içine gireceklerini tahmin ediyorum...![]()